Høstkos med levende lys 

Høsten bringer med seg en koselig stemning, og tente lys er en viktig del av denne årstiden. Levende lys har en unik evne til å påvirke rommets atmosfære, og duftlys tilfører en avslappende effekt – de bidrar til å gjøre høstkosen komplett.

Lys til koselige øyeblikk 

Pakket inn i myke tepper, kan du lene deg tilbake og la duften fra duftlysene fylle rommet med en herlig aroma. Blandingen av gardenia og fiken skaper en fruktig og varm duft som hjelper deg med å koble av og glemme hverdagens travle tempo. Om du planlegger en rolig kveld hjemme med venner, er duftlys i dekorative glassbeholdere som skapt for å fremme god stemning.

Lukten av høst

Vær raus når du tenner lys, det varme lyset vil gi rommet en lun glød. Plasser lys på et lite bord ved vinduet, og velg duftlys med en subtile blandingen av sedertre og vetiver. Den varme aromaen ligner den høstlige duften du kjenner når friskt regn faller på tørr jord

Avslappende stemning på badet

Tenn lys på badet og unn deg et avslappende bad eller en forfriskende dusj. Lyset skaper umiddelbart følelsen av å være på ditt eget spa. Velg duftlys med en blanding av bergamott og neroli for å skape en innbydende atmosfære med sitrusaktig duft. Hvis du foretrekker varme og krydrede dufter, vil duftlys med sypress og amber være det perfekte valget.

Beroligende lys

Når kvelden faller på, gir levende lys en intim atmosfære. Duftlys med en herlig blanding av grapefrukt og ingefær fremmer harmoni og godt humør. Disse duftene legger til rette for rolige øyeblikk på sofaen eller i sengen, der tankene får lov til å vandre fritt.

Når du velger duftlys, får du en flott mulighet til å forsterke den stemningen du ønsker å skape i rommet. Uavhengig av hvordan du liker å bruke levende lys, er høsten den perfekte årstiden for koselige stunder, deilige dufter og en lun atmosfære.