Høstinspirasjon: Kjøkken

KJØKKEN, HØST OG KOS

Høst er innetid, og det betyr gjerne mer tid på kjøkkenet også, og mer tid til kos. Det er tid for epler, og har man epler kan man lage mye godt. Frøken Holm har delt sine gode oppskrifter på eplekakeeplemuffins og eplesyltetøy med oss. Syltetøyet smaker ekstra godt på hjemmebakt grovbrød. Alle oppskriftene finner du her. På Europris finner du det du trenger for å bake gode brød og kaker og lage mat og dekke bordet til både hverdag og til fest.

GLASSKRUKKER OG NORGESGLASS

Å ha et godt system på kjøkkenet er viktig. Å kunne ha ingredienser på glass, slik at du kan se innholdet, er enda bedre. Vi har mange forskjellige varianter av oppbevaring i glass, både de minimalistiske og trendy krukkene, til de mer tradisjonelle Norges-glassene. De kan brukes til alt fra korn og krydder, til småkaker og godteri. De blir veldig dekorative når de er fylt og skaper en god stemning på kjøkkenet. Se våre glasskrukker og Norgesglass her >>

KAKEFORM

En god kakeform er viktig for et godt resultat. Den må steke jevnt og slippe den ferdige kaken lett. Våre kakeformer gjør det den skal for at du skal få en god bakeopplevelse. Så nå er det bare å hente frem bestemors oppskrifter, eller hente en pose ferdigmiks i butikken. Godt blir det uansett.

TEFLONFORM

Det er alltid raskt og enkelt å få en form inn i ovnen. Da kan du bruke det du har og mye er klart på under halvtimen. Men hvis du må bruke den neste halvtimen på å få bakeformen ren, er det ikke like positivt. Våre former slipper matrestene raskt ved vask og holder maten varm lenge. Noe annet som er enda raskere å tilberede middag i en dampkoker, ta en titt på denne laksemiddag >>

KOPPER OG KRUS

Disse koselige koppene passer perfekt på hytta eller i båten, men de skaper også en deilig stemning ved et kjøkkenbord. Mønsteret er tradisjonelt og de finnes i blått og grønt.

HVITT STENTØY OG FERDIG RETT PÅ TALLERKEN

Som med så mye annet, er det gøyere å lage mat når du har utstyret i orden. Å ha fine tallerkener og porselensboller gjør at maten ser bedre ut og det er gøyere å servere den. Og apropos å ha utstyret i orden, har du forsøkt et 3-i-1 toastjern som du kan benytte som bordgrill, toastjern og vaffeljern?! Dette kan du nå lese mer om her >> En annen hendig kjøkkenmaskin som sparer tid og tilbereder sun mat er en luftfriterer! Les mer om hvordan du tilbereder kylling på en sunn måte her >> Europris har det du trenger for en vellykket middag, enten til deg selv, eller til hele slekta.