Høstinspirasjon: Stue

LYST PÅ NOE NYTT TIL STUEN?

På Europris finner du det aller meste av småmøbler og lekre detaljer til hus og hjem. Vi har pynteputerpufferbenkerblomsterpotterlykterhyllersmå bordlenestoler og masse mer. Det er virkelig verdt turen.

SMÅ BORD

Flere mindre bord sammen lager luft i rommet, samtidig som du får like mye plass på bordet. Disse er ofte brukt til blomster, men fungere like godt til å sette kaffekoppen på. Designet er stilrent, moderne og lekkert.

GARDINER

Pynt opp stuen med gardiner i tidsriktige farger som rammer inn vinduene dine. Gardiner kan holde stua lun på høst og vinter eller sola ute på vår og sommer. Velg mellom gardiner som strekker seg fra tak til gulv eller korte som passer til mindre rom. Europris har et stort utvalg i flere farger og mønstre.

LAMMESKINN

Lammeskinn varmer godt og er en rimelig oppgradering om du ønsker litt forandring i hjemmet. Lammeskinn egner seg godt i sofakroken når synker ned med en varm kopp te, eller i godstolen foran peisen på hytta. Europris har et stort utvalg lammeskinn i flere farger og størrelser for å sette et lunt preg i stua eller på soverommet.

VEGGHYLLER

Med disse dekorative vegghyllene kan du skape en god og lun stemning, enten på kjøkkenet eller i stuen. Å ha levende lys på veggen gjør noe magisk med rommet. De fungerer selvfølgelig til annen dekor også, som bøker, små krukker, små planter og annet. Er du lei av å bare ha bilder på veggene, kan en slik hylle brekke av litt og skape liv.

PUFFER

Har du sett disse flotte puffene? De ser veldig eksklusive og dyre ut, men du får dem selvfølgelig til Europriser hos oss. De finnes i flere modeller og farger, og passer i de fleste hjem. De kan brukes som nattbord, pc-bord foran TV-en, eller bare til pynt.

BENKER

Disse benkene i velur kan forandre et helt rom. De er trendy, lekre og i nydelige farger. Flere av dem har også praktisk oppbevaring under. Det mest praktiske er kanskje å ha de på soverommet eller i gangen, men de har flere nyttige bruksområder. Kanskje hytta trenger en oppgradering?

GODSTOL

Møblene på dette bildet er kjøpt hos Europris, noe som forteller deg hvor stort utvalget er og hvor mye du kan endre ved å handle hos oss. Varene er trendy og lekre, men til våre gode priser. Du kan kjøpe deg nye møbler, eller dekorere med pledd, lykter og puter. Denne årstiden trenger mer lys og mer kos, så her er det bare å så seg løs. Den gule lenestolen finner du under kategorien småmøbler.

SPEIL

Store speil på veggene er fortsatt en vinner. De skaper en større romfølelse og er veldig dekorative. Disse er lave og står derfor ikke mye ut fra veggen. Perfekte til stuen, men vi har også speil til soverom, gang og bad.

PYNTEPUTER

Våre pynteputer finnes i mange forskjellige størrelser og kvaliteter. Selv om velur fortsatt er en bestselger hos oss, har vi nå fått inn puter i flere spennende stoffer. Fargene stemmer med årstiden og er lune. Hvis du setter dette sammen med et nytt pledd vil du med en gang få en oppgradering av rommet.

BLOMSTERPOTTER

Det skal ikke mer til enn å skifte ut de innendørs blomsterpottene, før venner lurer på hva du har gjort med stuen din. Kjøper du flere i forskjellige størrelser og høyder, kan du lage deg en grønn oase i et hjørne eller i et vindu. Vi har også utendørs blomsterpotter og mange forskjellige farger og design.

SILKEBLOMSTER

Ikke alle har grønne fingre, sånn er det bare. Med våre silkeblomster vil ingen legge merke til at disse ikke trenger noe stell. De ser veldig autentiske ut og finnes i mange flotte varianter. Vi kan også friste med større «planter», slik at du kan tenke på andre ting enn å vanne.

OPPBEVARINGSMØBLER

Å kunne oppbevare ting i møbler er populært og vi har selvfølgelig flere varianter av dette. Du kan få større benker og mindre esker, alt etter hva behovet ditt er. Disse møblene er meget dekorative og ingen vil se at du gjemmer rotet ditt i disse flotte møblene. Her kan du legge strikketøyet, et ekstra pledd, bøker og annet. Vipps så er stuen eller gangen ryddig. Noen av oppbevaringsmøblene finner du under kategorien "Små oppbevaring" og noen oppbevaringsbenker finner du under kategorien "Småmøbler".

LYKTER OG LYSHOLDERE

Når høsten er i anmarsj er det enkelt å skape stemning med lykter og lys. Vi har alt fra store lykter, til små telysholdere og andre lysestaker. Det er utrolig hvor lite som skal til for å lage en koselig krok, kun ved hjelp av levende lys.