Høstens fargepalett

Utforsk farger og mønstre for høstsesongen

Høsten byr på mer enn blader som skifter farge, den byr på muligheten til å oppdatere interiøret i hjemmet ditt.

Denne sesongen handler om å skape et koselig hjem med duse gylne toner, dype nyanser, og organiske former. Her finner du inspirasjon til hvordan du bringer høsten inn i hjemmet ditt.

Sesongens harmoniske farger og nyanser

Jordnære fargetoner som dyp oransje, sennepsgul, burgunder, mosegrønn og brun er høstens tidløse farger. Disse fargene kan enkelt kombineres med nøytrale bakgrunner for å skape harmoni. Det handler bare om å finne den rette balansen - la fargene komplimentere hverandre på en elegant måte.

Levende og naturlige mønstre

Sesongens organiske former skaper et levende og unikt uttrykk, som legger til interessante nyanser i fargepaletten. Tekstiler med blomstrete mønster knytter oss nærmere naturen, mens abstrakte buer skaper blikkfang.

For å gi ytterligere farger til hjemmet, er høsten den perfekte tiden for å innrede hjemmet med nye gardiner. Gardiner i fargene brun, spice og terracotta gir rommet en umiddelbar effekt av den hyggelige høststemningen.

Tekstur og materialer som gjør hjemmet ekstra koselig

Pledd av materialer som fleece, ull og bomull har teksturer som passer godt når du skal skape den varme følelsen. Det veier lite, men varmer godt på kjølige høstkvelder. Naturlige materialer som kurver av rotting er elementer som komplimenterer sesongens farger og former, og forsterker følelsen av hygge. 

Så inviter høsten inn, og finn frem et lunt teppe fra kurven. Len deg tilbake på de myke putene i sofaen, mens du kjenner på indre ro.