Høstens lys og sesongens trender

Høst er høysesong for lys, og i år byr sesongen på elegante mørke farger, deilige dufter og fokus på bærekraft.

Høstens trendfarger

Høstens fargepalett består av nøytrale, mørke toner i sort, dyp rød og timian-grønn, og varme gylne nyanser av oker og oransje.

Kontrasten mellom det svarte lyset og den lyse flammen gir et svært elegant uttrykk. Passer ypperlig mot høstens lekre trendfarger. 

Oransje og grønne lys, myker opp mørke tekstiler, og gjør seg godt i kombinasjon med høstblader.

Stimuler sansene med duftlys og duftpinner

Dufter og duftlys blir stadig mer populært i Norden, og det er ikke så rart. Vi er mye inne i vinterhalvåret og er derfor svært opptatt av å ha det koselig hjemme. Og hva er vel mer koselig enn tente lys og godlukt? Lukt spiller på følelsene våre, og kan fylle oss med velvære og behag.

Duftlys er dessuten et flott gaveprodukt.

Visste du at det ikke er nødvendig å la duftlys brenne så lenge av gangen? La det brenne til voksen rundt lyset har smeltet, maks en time, så vil lyset fortsette å dufte etter det er slukket. Da får du mest ut av duftlysene dine.

Et brannsikkert alternativ til duftlys er duftpinner. De gjør seg godt i rom du ikke oppholder deg lenge i av gangen, og i hektiske hverdager.

LED-lys med helt ny flammeteknologi

I høst kommer LED-lysene med helt ny teknologi, som gjør de mer virkelighetstro enn noen gang. Lysflammen består nå av en pære, hvor lyset beveger seg opp og ned, akkurat som på et ekte-brennende lys.

Hos Europris får du LED-kubbelys i både voks og plast. De i voks ser mer ekte ut, mens de i plast er mer robuste. LED-telysene våre kommer kun i plast.

Bærekraftige lys

Fokuset på bærekraft følger oss inn i høsten, både når det gjelder inneklimaet hjemme  og å ta miljøbevisste valg.

Velger du lys av rene råvarer, 100 % stearin eller fullraffinert parafin, er du godt på vei til et mer bærekraftig lysforbruk.

I tillegg kan du se etter produkter som er svanemerket, da disse lysene overholder strenge krav til kvalitet, miljø og etikk.

Lysserien Vie Eco er produsert i henhold til Svanemerket. Lysene er laget av helt rene produkter.

Stearinen er biologisk nedbrytbar og veken er laget av Økotex-sertifisert bomull. Lysene brenner rent, inneholder ikke miljø-og helseskadelige stoffer, og bidrar ikke til økte klimagassutslipp. Til og med pakningen er resirkulerbar og helt fri for plast.

Du finner ikke bedre, renere og mer miljøvennlige lys på det norske markedet.

Klassisk hvit

Det er aldri feil med klassiske, hvite lys. De går godt til ethvert interiør og enhver anledning. Kombiner gjerne klassisk hvit med dekor i høstens fargetrender.

Høstens tilbehør til dine lys (lykter, staker, glass).