Kaffeutvalg fra Europris

Visste du at Europris har et enormt utvalg i kaffe? Vi har de alle fleste varianter og kjente merkevarer, i tillegg til at vi har flere økologiske og utz-sertifiserte kaffe-produkter. Vi har også vår helt egen serie, Luxus, som er rainforest sertifisert. Det vil si at produksjonen følger standarder og prosedyrer som er miljøvennlig, sosialt- og økonomisk bærekraftig. Vår nye espresso fra Luxus er både økologisk og rainforest sertifisert, og det er vi naturlig nok svært stolte av.

FILTERKAFFE I TRADISJONER

Det er lite som slår en kopp med perfekt traktet filterkaffe, og hos oss har vi flere kjente merkevarer med filterkaffe som er verdt å teste ut. Vi har klassikerne fra Evergood, Friele og Ali, men vi har også et spennende utvalg i filterkaffe fra Löfbergs og vår egen merkevare Luxus.

INSTANT – KAFFE MED EN GANG!

For deg som har dårlig tid eller som ikke har kaffetrakter, er instant kaffe et godt alternativ. Her har vi flere gode varianter fra Nescafé Gull, Friele og Luxus. Perfekt når du skal ut på tur, på hytta, camping eller telt. Det er også perfekt til baking og bare trenger et par spiseskjeer, så slipper du å lage en hel kanne som bli kald før den blir tom.

KAFFEBØNNER - FOR DEG MED EN BARISTA I MAGEN

Det er mange som ønsker å male kaffebønner selv, og som ønsker å eksperimentere med ulike blandinger av bønner for å få den perfekte smaken. Enten du har en kaffemaskin som lager en kopp på gitt mengde ferskmalte bønner, eller du maler bønnene selv før du trakter kaffen med tradisjonell eller moderne metode - har Europris utvalget du trenger i jakten på den perfekte kaffen.

KAFFEKAPSLER - ENKELT OG GREIT

Er du en av de som foretrekker kapsler med kaffe? Vi har også flere varianter fra blant annet Dolce Gusto (Nescafé) med god kvalitet og gode smaker. Perfekt for deg som liker at noen har tenkt på smak og kvalitet for deg, og som bare vil nyte en god kopp med varm og deilig kaffe.

Kaffe på jobben? Som bedriftskunde hos Europris får du et stort utvalg av kaffe til den billigste prisen. Les mer om dette her.