Teutvalg fra Europris

Hva kom først, te eller kaffe? Ikke vet vi, men en legende forteller at en kinesisk keiser drakk sin første kopp med te som medisin for over 5000 år siden. Det vi kan si helt sikkert, er at hos Europris får du et godt utvalg i te med høy kvalitet og gode smaker.

I forkjølelsesesongen er det godt å ha litt te på lur, selv om vi ikke kan love at du blir frisk av det - så er det godt for kropp og sjel med en liten pause og litt varmende te. Te har mange gode egenskaper, både sort og grønn - med eller uten smakstilsetninger.

Vi har en rekke varianter med grønn te med ulike smakstilsetninger, og et enormt utvalg i ulike smaker fra English Tea Shop. Hva med å invitere venner og familie på et skikkelig tea party? Eller en klassisk brunsj hvor du serverer både varm te og iste?

LYST TIL Å PRØVE NOE NYTT?

Hva med en skive sitron eller litt honning i te’en? Eller litt melk eller fløte? Mulighetene er mange, og i likhet med andre varme drikker kan te nytes alene eller med en liten godbit attåt.

Fikk du lyst på te? Hos oss får du et rikelig utvalg til Europriser, og du kan kjøpe både på nett og i butikk.

ENGLISH TEA SHOP – EN UNIK TE RETT FRA SRI LANKA

English Tea Shop sin kjærlighet til te fyller alt de gjør: fra å blande på egen fabrikk i Sri Lanka, helt til en ferdig kopp med te. Men te er mye mer enn det. Alle menneskene som er involvert er viktige; fra plukkere, til de som pakker, til de som blander, til de som drikker teen. Økologisk, fairtrade og bærekraftig er ord som står ETS sitt hjerte nær. Liker du teen fruktig eller frisk? Noe som gir deg en boost eller som får deg til å slappe av? Naturligvis har ETS klassikerne, men noen ganger trenger man en Chocolate Rooibos & Vanilla!

ETS ble grunnlagt for å gi deg førsteklasses te, rett fra hjertet av Sri Lanka. Siden 2010 har ETS hentet den beste teen fra de beste te-plantasjene i verden. Deretter blir teen blandet av et team av eksperter på egen fabrikk, for å skape akkurat den rette balansen mellom de deilige smakene. Etterpå blir teen pakket for hånd, noe som reduserer karbonavtrykket.

'Bærekraftig' er ikke bare et ord - det driver alt ETS gjør. Dette er tydelig gjennom sertifiseringer fra Soil Association og Fairtrade International, for ikke å nevne Control Union-sertifiseringer og de ulike andre kvalitetssikringssystemene. Men ETS går enda lenger. Teen og ingrediensene kommer fra småbønder i små mengder, dyrket uten kjemisk gjødsel eller plantevernmidler. Disse småbøndene har stor innvirkning på å opprettholde planetens naturlige økosystem i mange generasjoner etter oss. For å sikre at bøndene kan fortsette med bærekraftig produksjon, betales det en premie på toppen av Fairtrade-prisen. Ikke bare det, ETS gjør tiltak for å heve levestandarden til bøndenes og deres familier. På den måten kan vi nyte den deilige teen i generasjoner som kommer, noe som er bra for alle!