17. mai-pynt til Norges nasjonaldag

Gjør hjemmet klart for den store feiringen! Vi har alt du trenger til en fullverdig 17.mai-fest og feiring. Pynt opp med flagg, girlandere, bånd og ballonger hvor enn du måtte ønske!

Hos Europris finner du all slags 17. mai-pynt slik at du kan pynte et hyggelig hjem for familien og gjestene dine - enten du starter dagen med frokost eller avslutter med grillselskap i hagen. 

Festen starter hos Europris

Plasser små dekorflagg og 17. mai-dekor rundt om i hjemmet. Dekorflagg passer både på bord, i vinduskarmen - til og med på gulvet! Gjør gjerne inne- og uteblomstene ekstra festlige med små flagg eller 17. mai blomsterpinner.

17. mai-girlandere og 17 mai-bånd vil gjøre seg flotte langs dørkarmen, gelenderet og veggen. Det er ikke noe som heter for mange flagg eller for mye 17 mai-pynt når det kommer til 17.mai – så ta deg friheten til å pynte og la kreativiteten blomstre!

Et tips er å få pynten på plass og dekke bordet kvelden før, slik at du slipper unødig med stress på selve dagen. Får du ekstra pyntehjelp av barna, kan hjemmet ditt få et sjarmerende og unikt preg! Barn tenker gjerne utenfor boksen. Du kan dekorere med noen LED-lys her og der for litt ekstra stemning, og en brannsikker feiring!

Dekorer maten

Du trenger ikke begrense fargene, og heller ikke flaggene til kun interiøret eller bordpynten. Vær kreativ med farger og flagg når det kommer til maten også! Det er spesielt flott når maten og desserten blir unik og morsom med flaggets farger. Gjør desserten ekstra livlig med små kakeflagg eller 17. mai kakelys, fargerik strøssel, melis og bær.

Sett stemningen med lys!

Levende lys hører hjemme på en festdag og hos Europris har vi et stort utvalg av både kubbelys og telys til den store feiringen! Velg mellom 17. mai-tema med lys i rødt, hvitt og blått eller klassiske lys

Du kan gå for LED-lys om du ønsker en tryggere feiring. 

Pynt deg selv

17. mai skal være alt ifra stille – så send med 17 mai-sløyter, 17 mai-horn eller 17 mai-lydrør med barna og la de feire fullt ut. Er du festlig av deg, kan du selvsagt selv ta det med deg på feiringen! Ikke glem prikken over i’en med en staselig sløyfe eller rosett på dressen eller i håret.

Det blir aldri for mange flagg!

Flagg og bordflagg er et selvsagt tilbehør på et festbord på nasjonaldagen. Du kan kjøpe flagg som er spesielt egnet til bordbruk, eller bruke vanlige, små flagg eller 17. mai blomsterpinner oppi blomstervasen sammen med øvrige blomster.