Pakkeliste til festival!

Skal du på festival i sommer? Enten om du skal overnatte på campen eller på dagsbesøk er det viktig å pakke rett og lett! Hos Europris har vi alt du trenger til årets musikkfestival – sjekk ut vår pakkeliste til festivaler.

Kom innom en Europris-butikk i dag og sikre deg alt du trenger til en festivalsommer!

Overnatte? Se våre tips
Dagsbesøk? Se våre tips

Hva er viktig å tenke på før du skal du på festival?

Endelig er det tid for sommer, sol og festivaler igjen! Det avholdes mange musikkfestivaler i Norge hvert år – rockefestival, bluesfestival, countryfestival og festivaler som tilbyr all verdens av populærmusikk. Og uansett hva slags festival du skal på i sommer er det et par ting du bør huske.

Det første er å pakke lett og helst i ryggsekk eller tursekk (trillekoffert gjør seg dårlig i gjørme og ujevnt terreng). Her må du prioritere hva som er viktigst! Hårføneren og den store hotellputen din kan bli hjemme, mens telt, sovepose og varme klær er mer essensielle.

Det andre du bør gjøre er rett og slett å sjekke værmeldingen. Varsel om strålende vær eller regn gjør at du må pakke litt annerledes. Husk støvler og regnponcho spesielt om det er meldt regn, da festivaler kan by på mye gjørme. Som vi alle vet kan norsk sommervær snu raskt, og da er det fint å være forberedt.

Ulike festivaler og campområder har også ulike sett med regler over hva du kan ta med deg inn på plassen. Uskyldige gjenstander som en kniv til å smøre knekkebrødet, sakser e.l. kan bli tatt fra deg. Les derfor gjennom reglementet. Planlegg også å ankomme tidlig, så dere kan sette opp teltet på en fin plass.