Strandhåndklær

Tørker fort og lett å ta med

Vi gleder oss alle til lengre, varmere og solfylte dager. Mange av oss nærmest bor på stranden i sommermånedene. Vi nordmenn er ikke akkurat bortskjemte med finvær året rundt, så da må vi nyte mens vi kan! 

Her kan du lese om et godt strandtips. Perfekt for deg som er mye på stranden, men som gruer deg til haugen med sandete håndklær i etterkant. 

Egne strandhåndklær

Mange har et greit antall håndklær på badet til de daglige rutinene, men når strandsesongen starter kan det fort bli litt knapt og vaskemaskinen går støtt og stadig. Da kan løsningen være egne strandhåndklær.

Vi har et flott utvalg strandhåndklær, blant annet en variant som er rund og 150 cm i diameter. Det er laget av 100% polyester, som gjør at det tørker lett og er enkelt å ta med seg - enten du skal i parken eller på stranden. Håndklærne finnes i flere lekre motiver og farger, så du kan enkelt variere eller handle flere av samme variant.

Strandhåndklær kan gjerne være litt større enn vanlige håndklær. Det er alltid greit med litt ekstra plass eller at det dekker solsengen godt. Blir det lange dager på stranden, kan det være fint å ta et håndkle rundt deg så du ikke blir kald. Du trenger heller ikke vaske strandhåndklærne etter hvert strandbesøk om du ikke ønsker det. Heng de opp til tørk, rist av så mye sand du klarer og pakk det ned i strandbagen igjen.

Ved å ha egne strandhåndklær slipper du å være redd for flekker fra solkrem eller jordbær, og kan bevare baderomshåndklærne. Det er også mange av oss som synes det er litt ekstra godt med litt forskjell i håndklærne vi bruker på stranden og de vi bruker på badet. Det gjør at den dusjen etter en lang dag på stranden blir litt ekstra god.