Velg riktig trampoline!

Hvilke av våre fire modeller bør du velge? Det er to ting du bør tenke på når du skal velge trampoline. Hvor stor plass har du, og hvor store er barna som skal hoppe?

Uansett hvilken modell du velger får du en kraftig, stabil og forsterket stålramme som er enkel å montere, sikkerhetsnett og beskyttelsesring over fjærene. Rammen har 5 års garanti for rust og rammebrudd. Alle våre trampoliner er CE-merket og godkjent i henhold til, den europeiske sikkerhetsstandarden (EN 71), og de er enkle å montere.

3,6 m

Denne tar liten plass og er perfekt for de litt mindre barna. Når barna blir litt større gjør flere hopp og triks kan den nok oppleves som litt trang. Trampolinen har 72 fjærer som gir god sprett.

Oval 3 x 4,6 m

Den litt mer avlange formen gjør den enklere å plassere, ikke minst i smale hager. I tillegg sørger den ovale duken for to sprettsoner. Det gjør det enklere for to å hoppe samtidig uten å forstyrre hverandres sprett. Den lange overflaten er også en fordel for de som utfører akrobatiske turnøvelser som krever litt plass. NB. Vi anbefaler å alltid hoppe kun en om gangen.

Rund 4,2 m

Den mest klassiske modellen. Stor, rund duk med mer enn nok plass å boltre seg på for både store og små. 88 fjærer sørger for god sprett.

Rektangulær 3 x 5,2 m

Vår største trampoline med over 15 kvadratmeter hoppeflate holdt oppe av 92 fjærer. Her er det masse plass til å virkelig boltre seg. Rektangulære trampoliner gir den klart beste, og mest kontrollerte spretten fordi fjærene strekker seg ulikt.

Ta en titt på «Jansens Trampolineskole». Det er denne trampolinen Espen Jansen bruker når han viser og forklarer sine hopp og triks.

Super Jumper er et varemerke fra USA som har eksistert siden 1996. De produserer trampoliner av høy kvalitet til både barn og voksne. Med en slik trampoline blir hagen fort et høydepunkt og et sted for utendørs underholdning og moro!

Ved å skaffe deg en Super Jumper vil du få en sikker trampoline som holder i mange år, og som det er lett å få tak i deler og barnevennlig tilleggsutstyr til. For eksempel med en liten trampolinestige, kan du hjelpe de små med å komme seg opp helt selv. Og med en trampolinering og et sikkerhetsnett sørger du for at ingen detter å slår seg eller spretter ut av trampolinen under leken. Annet utstyr som trampolinefjærer og trampolinematter er selvfølgelig også lett å få tak i via Europris, når du skulle trenge dette.