Gode turtips til hele familien

I denne artikkelen får du gode turtips til hele familien!

Dette bør du ta med på tur

Det finnes ingenting som er bedre enn å legge seg ned i en hengekøye eller liggepose når beina verker etter tur. Liggeposen er oppblåsbar og fylles enkelt opp ved å svinge åpningen gjennom luften, for så å lukke og brette igjen enden. Den er perfekt for både strand, skog og camping. Hengekøyer og liggeposer er også perfekt for deg som ønsker å sove under åpen himmel. Med myggnetting og varmt tøy er du sikret en behagelig natt!

For en mer tradisjonell overnatting ute, vil et værsikkert telt og en lun sovepose være tingen! Velg et telt som passer dine behov. Dersom dere er flere på tur og trenger et større telt, er et godt tips å fordele bærevekten mellom flere slik at ikke én person blir overbelastet.

Dersom du er nybegynner og aldri har satt opp telt før, kan det være lurt å øve på forhånd. Bruk gjerne hagen eller et skogholt i nærheten, og øv på å sette opp og legge sammen teltet. Da blir du godt rustet til turen!

Alt du trenger for et deilig måltid utendørs

Alt du trenger for et måltid ute i naturen er en kjølebag og en god campingstol eller sitteunderlag. En campingstol er også perfekt å ha med seg på fisketur!

Til en varm sommerdag ute er det lurt å ta med seg kald drikke for å holde seg både avkjølt og hydrert. En termosflaske holder godt på temperaturen og tåler det meste.

Forsyn deg av det naturen har å by på! Plukk bær med en bærplukker eller prøv fiskelykken med en fiskestang fra Europris! Ikke bare er dette tidløse turaktiviteter, de gir også muligheten til å skaffe turmaten på egenhånd, rett fra naturen. Mer kortreist blir det ikke!

Unngå insekter

Sommeren er sesong for mygg. Den dukker som regel opp med en gang temperaturen har passert 10 varmegrader. Ikke la myggen eller andre plagsomme innsekter ødelegge turen din. Ta med deg myggjager på tur, for å unngå myggstikk! Effektive myggjagere jager bort så mye som 98% av alle insekter. Plasser den utenfor teltet eller ved hengekøyen, så vil insektene holde seg unna.

En insektsspray eller maurspray er også nyttig å ta med seg, så du slipper å bli plaget av krypdyr eller insekter. Det er ikke deilig å våkne opp med stikk og et telt omringet av småkryp.

Gjør turen enda hyggeligere med spill og sosiale aktiviteter

Dersom du er på tur med flere, kan spill og sosiale aktiviteter gjøre turen enda hyggeligere! Hva med en sommerquiz eller en runde Alias Reisespill? Sommerquiz og Alias er klassiske familieaktiviteter som garanterer underholdning og god stemning!

Hvis dere ønsker å få opp pulsen kan dere gi skjenebrett eller ringspill en sjanse! Skjenebrett er lette å kaste og ta imot. De finnes i tre ulike materialer; plast, lett tekstilmateriale og mykt PU-materiale. Ringspill er tradisjonelt og i plast. Både skjenebrett og ringspill veier lite og er derfor lette spill eller aktiviteter å ta med seg på tur.

Stangtennis er en annen artig uteaktivitet som er enkel å ta med på tur i skogen, stranda eller på camping. Det eneste dere trenger å gjøre er å feste stativet i bakken. Deretter er det klart for å spille. En av fordelene med stangtennis er at dere ikke trenger å tenke på hvor ballen ender opp.