Naturent - Spraykonsentrat

Har du noen gang irritert deg over mengden plast som følger med rengjøringsprodukter? Er du opptatt av at innholdet i vaskemiddelet skal være organisk og miljøsertifisert? Da er Naturent spraykonsentrat perfekt for deg!

Enkelt i bruk med lavt klimatrykk

Det eneste du trenger å kjøpe er en liten pose med spraykonsentrat i pulverform. Dette blander du ut hjemme i en gjenbruksflaske og med lunkent vann fra springen. La det løse seg opp i 5 min, og voila! 1 liter rengjøringsspray, klar til bruk.

Ikke bare slipper du å kjøpe mengder på mengder med sprayflasker og resirkulere disse, men konsentratet er mye lettere å frakte, for både deg og produsenten. Dette gir produktene dokumentert lavt klima-avtrykk.

Effektivt rent, uten tilsatte dufter

Kanskje går det på bekostning av kvaliteten, tenker du? Absolutt ikke! Alle laboratorietester viser at rengjøringseffekten er på linje med eksisterende vaskemidler på markedet.

Men det kan hende du synes det ikke LUKTER RENT. Det er kun fordi det ikke er tilsatt lukt. Er du helt avhengig av den renhet-lukten, kan du sette en liten kopp med grønnsåpe under sofaen.

Konsentratet kommer i pulver, ikke tabletter.

Du kan enten kjøpe en Naturent gjenbruksflaske å blande pulveret ut i, eller bruke hvilken som helst annen sprayflaske du har fra før.

Fremgangsmåte

1.      Fyll gjenbruksflasken med ca. 480 ml lunket vann fra springen.

2.      Åpne forpakningen og en av posene med spraykonsentrat.

3.      Klem sammen toppen av posen (se video).

4.      Hell pulveret i flasken.

5.      Skru på spray-toppen og riste godt.

6.      La flasken stå i 5 min eller til pulveret er helt oppløst.