Boblebad - Unn deg litt hverdagsluksus

Drømmer du om litt hverdagsluksus? Hos Europris får du Norges mest solgte oppblåsbare boblebad fra Lay-Z spa. Dette er både et boblebad og et massasjebad, som holder høy kvalitet og er slitesterkt. Unn deg selv et spabad i hagen eller kanskje til og med på hytta? Uansett hvor du vil plassere det får du garantert spa-følelse og hvilepuls.

Spa i hagen eller på terrassen

Lay-Z spa boblebad er av typen oppblåsbart boblebad som rommer 2-4 personer. Boblebadet er enkelt å ta i bruk og kan settes opp der du ønsker. Et Lay-Z spa boblebad pleier både kropp og sjel og er rimelig i forhold til en spa-helg og en god erstatning til en Jacuzzi. Sett opp boblebadet på terrassen din eller i hagen for ordentlig spa-følelse. Det har også et fint og klassisk design som vil passe inn blant dine utemøbler.

Massasjebadet kommer i tre ulike varianter hos Europris. Lay-Z spa Bali, Lay-Z spa Tahiti, Lay-Z spa St. Moritz og Lay-Z spa Helsinki. Bali har en integrert LED-stripe som lyser opp bassenget for litt ekstra stemning. Det følger med en fjernkontroll så du enkelt kan velge hvilken farge du ønsker på lyset. Du får med pumpe til alle tre boblebad, som brukes til å blåse opp boblebadet, varme opp- og sirkulere vannet.

Boblebad på hytta

Uansett om du ferierer på fjellet om vinteren eller trekker mot sjø og sol på sommerhytta, er et oppblåsbart boblebad den perfekte prikken over i-en. Senk skuldrene etter en lang dag og nyt sommerkveldene i ditt eget private utespa. Eller la boblebadet pleie en sliten kropp etter en lang skitur om vinteren. Uansett sesong eller anledning vil et utendørs boblebad være til stor glede for store og små.

Utendørs og oppblåsbart - gjør plass til litt egentid

Vi trenger alle å slappe av og koble litt av iblant. Når barna er i sengs eller du rett og slett har en kveld for deg selv, er et avslappende boblebad utendørs i hagen eller på terrassen helt perfekt. Ta med deg noe forfriskende å drikke, finn frem en god bok og slapp helt av. På kveldstid blir det kjøligere og friskere i lufta og da er det ekstra deilig å ta et varmt og boblende bad rett på utsiden av din egen dør.

Et oppblåsbart boblebad kan enkelt flyttes rundt, alt ettersom man ønsker skygge, sol, le for vinden eller privatliv fra naboer. Du kan også kjøpe praktiske koppholdere separat til å henge over kanten. Da holder du drikken kjølig samtidig som du unngår uhell med søl i vannet. Den holder også eventuell snacks for deg mens du slapper av i vannet.

Slik tar du vare på boblebadet ditt

Lay-Z spa oppblåsbart boblebad holder max 40 grader celsius på vannet. Bruk gjerne et termometer for å passe på at vannet holder seg i riktig temperatur. Rengjør boblebadet etter behov, dette avhenger selvsagt av hvor mye det brukes. Rengjøringssett til Lay-Z Spa selges separat, men det følger med automatisk vannfiltrering med stort filter for å holde vannet rent og fritt for smuss. Bytt filter jevnlig for best mulig effekt.

Et utendørs boblebad vil også inneholde en del bakterier og mikroorganismer. Når vannet holder lun og varm temperatur eller om det ikke byttes ut ofte nok kan dette skje. For best mulig vedlikehold, kan du gjerne ta en dusj før du bader og bruk klor og teststrips for å sjekke pH-verdien i vannet. Slik sikrer du friskt og rent vann!

Mens boblebadet ikke er i bruk...

Husk å dekk det til med et trekk eller en duk. Da slipper du insekter, blader og annet uønsket gris i vannet. Da holder også filtrene til pumpen lenger og du slipper og bytte dem ut like hyppig. Et trekk til boblebadet passer også på at små barn ikke faller uti når det står ubevoktet.