Bolsius: Utforsk CleanLight kolleksjonen

Opplev CleanLight kolleksjonen, med banebrytende teknologi som sørger for at duftlysene brenner rent og etterlater minimalt med avfall. La deg friste av de fortryllende duftene og elegante glassbeholdere som passer perfekt til hvert lys i kolleksjonen.

De dobbeltveggede glassbeholderne sørger for at lyset brenner helt ned, og kun vekeplaten blir igjen. Med opptil 20 timers brennetid per refill, har du muligheten til å nyte hvert øyeblikk med din favorittduft.

Startsett med elegante glassbeholdere

Utforsk de to unike startsettene, hver med en karakteristisk glassbeholder og et lys inkludert. Startsettet med en dyp, mørk grønn glassbeholder kommer med et herlig gardenia og fiken-duftlys.

For deg som foretrekker et mer subtilt uttrykk, tilbyr kolleksjonen et startsett med hvit glassbeholder og et luktfritt lys. Velg det uttrykket som passer deg.

Lys som gir det lille ekstra

Duftlysene er nøye utformet for å komplimentere årtidene og forsterker stemningen uten å dominere. De skaper en atmosfære som gir deg følelsen av velvære.

Dufter med luksuriøs mystikk

Gardenia & fig

Opplev en innbydende atmosfære når gardenia og fiken smelter sammen, hvor lukten av eksotiske blomster og søt fiken harmonerer med et snev av musk. Duften omfavner deg og fører sansene til den spanske kysten. Gardenia & fig dufylys finner den her.

Cedarwood & vetiver

Den eksklusive duftblandingen av sedertre og vetiver gir en mystisk og varm aroma med undertoner av tre, blomster og et hint av vanilje. Duftlyset fyller rommet og roer sinnet. Cedarwood & vetiver duftlys finner den her.

Friske dufter for balanse

Grapefruit & ginger

Nyt en oppkvikkende aromatisk blanding av grapefrukt og ingefær som minner om saftig sitron, fruktig grapefrukt, krydret ingefær og frisk eukalyptus. Grapefruit & ginger duftlys finner du her.

Cypress & amber

Sypress og amber har en duft som inviterer deg på en avslappende reise inn i skogens dype ro. Det er en balansert blanding med toner av sedertre, sandeltre og amber. Cypress & amber duftlys finner du her.

Bergamot & neroli

En søt og sitrusaktig duftblanding av bergamott og neroli som frembringer minner om duften av frisk vår. Bergamot & neroli duftlys finner du her.

Friske vibber med CleanLight

Med CleanLight får du ikke bare en ny duftopplevelse, men også muligheten til å skape behagelig atmosfære rundt deg. Med fokus på smart design og gjenbruk, sparer du tid og reduserer unødvendig avfall – alt uten å gå på kompromiss med kvalitet og god stemning.