Bytt fôr - Max enkelt

MaxDog Premium Selected er et høykvalitetsfôr til en veldig god pris. Fordi vi er så trygge på at hunden din vil like fôret, gir vi deg og hunden din en  tilvenningsgaranti på 60 dager. Hvis ikke du og hunden din er 100 % fornøyd, får du pengene tilbake.

På denne siden deler en hundeekspert sine kunnskaper og råd om fôr og fôrbytte i filmene under. Vi anbefaler at du ser disse for at fôrbyttet blir en enda bedre opplevelse for både deg og din beste venn.

 

Intro

Hør fra en hundeekspert, som allerede har byttet Max Dog Premium Selected for alle sine syv hunder.

Hvorfor bytte fôr?

Noen ønsker å bytte fordi hunden reagerer på fôret de har i dag, for eksempel ved å miste pels. Men for de fleste er lav pris, kombinert med god kvalitet, den avgjørende grunnen. Her forklart viktigheten av fôrsammensetningen, og hvorfor denne endrer seg med hundens alder.

Hvordan bytte fôr?

En hundeekspert forklarer hvorfor de anbefaler å bruke en uke på gradvis tilvenning til nytt fôr, fra kun en håndfull nytt fôr iblandet det gamle på dag en, til kun det nye fôret på dag åtte. Vær klar over at hunder har en litt sartere mage enn oss, og at du må regne med raskt forbigående reaksjoner som løs avføring. Husk at ingen hunder er like, noen tilvenner seg raskt, andre trenger litt lenger tid.

Hva er riktig mengde fôr?

Ingen hunder er like. Primært vil alder, størrelse og aktivitetsnivå avgjøre. Det gjelder å få finne balansen mellom nok energi og nok vitaminer og mineraler – uten at hunden legger på seg. Behovet til en enkelt hund kan faktisk endre seg gjennom året. For eksempel kan en langhåret hund trenge mer mat når den røyter. Det aller viktigste rådet er å ikke være «snill» og gi mer fôr enn hunden faktisk trenger. Følg anvisningene på pakken og juster ved behov. For å følge med bør du kjenne på ribbeina til hunden et par ganger i måneden.