Duotex Rullegardin

Duotex Rullegardin: Oppmåling

Rullegardin som hindrer dagslyset og innsyn av andre. Den er enkel å tilpasse og montere. Beslag for montering på vegg og tak følger med, med valgfri betjeningsside. Finnes i flere ulike størrelser. Følg enkel veiledning vedrørende oppmåling enten innvendig eller utvendig av vinduet.

Se utvalg av plisse- og rullegardiner her >>

Duotex Rullegardin: Montering

Rullegardin som hindrer dagslyset og innsyn av andre. Den er enkel å tilpasse og montere. Beslag for montering på vegg og tak følger med, med valgfri betjeningsside. Finnes i flere ulike størrelser.Enkel å montere og tilpasse etter behov. Medfølger beslag for montering på vegg og tak.

Se utvalg av plisse- og rullegardiner her >>

Duotex Rullegardin: Tilpassing

Rullegardin som hindrer dagslyset og innsyn av andre. Den er enkel å tilpasse og montere. Beslag for montering på vegg og tak følger med, med valgfri betjeningsside. Fås i flere ulike størrelser, men kan også enkelt tilpasses til ditt ønske og behov ved avskjæring.

Se utvalg av plisse- og rullegardiner her >>

Duotex Touch Plissegardin

Duotex Touch Plissegardin: Oppmåling

Hvit trinnløs plissègardin som betjenes med grep. Enkel å tilpasse, og medfølger beslag til montering på vegg og tak. Får i flere ulike størrelser. Følg enkel veiledning vedrørende oppmåling enten innvendig eller utvendig av vinduet.

Se utvalg av plisse- og rullegardiner her >>

Duotex Touch Plissegardin: Montering

Hvit trinnløs plissègardin som betjenes med grep. Enkel å tilpasse, og medfølger beslag til montering på vegg og tak. Får i flere ulike størrelser. Enkel å montere og tilpasse etter behov. Medfølger beslag for montering på vegg og tak.

Se utvalg av plisse- og rullegardiner her >>

Duotex Touch Plissegardin: Tilpassing

Hvit trinnløs plissègardin som betjenes med grep. Enkel å tilpasse, og medfølger beslag til montering på vegg og tak. Får i flere ulike størrelser. Mulighet for enkel tilpasning etter ditt ønske og behov.