Testpilot: Se dommen her

Derfor anbefaler alle dette juletreet

– Jeg synes treet er helt perfekt tatt i betraktning at det er kunstig, sier Anita. Hva gjør «Hemsedal» fra Europris «mye bedre» enn andre juletrær våre testpiloter har hatt selv eller sett i butikk og hos bekjente?

ENGASJERER SMÅ OG STORE: Juletreet er et samlingspunkt for hele familien. Ikke bare når vi går rundt det eller deler ut gaver, men også når det monteres og pyntes. Foto: Aller Concept Store

Først publisert på Dagbladet: 10. november 2020. Republisert med tilltatelse.

Med juletreet «Hemsedal» fra Europris kan du glemme alt om trøblete julelys-nøster som har ligget og samlet støv på loftet fra i fjor. Det 210 centimeter høye treet har 300 stemningsfulle LED-lys med varm fargetone.

Vi lot fem utvalget Dagbladet-lesere ta en liten tjuvstart på jula – og teste treet.

Her kan du sikre deg treet før jul

JULESTEMNING: De 300 LED-lysene som er ferdig monterte i treet gir en god og varm stemning hos Marianne og hennes familie. Foto: Aller Concept Store.

Alle svarte at treet stemte godt overens med inntrykk fra emballasjen – og at det levde opp til forventningene. For noen overgikk de dem til og med:

Alle lysene kan dimmes

– Det må komme tydeligere fram at lysene kan dimmes. Det fant jeg ut først da jeg skulle svare på testrapporten, sier Connie.

Alle bortsett fra én synes 300 lys er akkurat passe, og alle fem melder at både høyden og diameteren er akkurat slik de selv ville ha valgt.

Det er absolutt ikke vanskelig å sette opp, kan testpilotene skrive under på. På spørsmål om hvor enkelt det var, gir de 9.2 av 10 mulige poeng.

– Enkelt og raskt å sette opp, med mange flotte varmhvite lys! Connie

Carolina synes også det var«fantastisk med belysning innebygd i treet.»

– Var tykt og fint. Veldig deilig med ferdig monterte lys, melder Carina.

KLARE TIL JUL: Marianne og hennes familie er fornøyde med juletreet de har fått i hus, som kan brukes år etter år etter år. Foto: Aller Concept Store

Helt perfekt. Nesten …

Anita sier rett og slett:

– Jeg synes treet er helt perfekt tatt i betraktning at det er kunstig.

– Mye bedre og mer fyldig enn andre kunstige trær jeg har sett i butikk og hos bekjente.

– Vi er generelt sett veldig fornøyd med treet. Marianne

Var det da virkelig ingenting som kunne ha vært bedre? Vi spurte testpilotene om det også, for sikkerhets skyld.

Anita skulle ønske det fulgte med en oppbevaringspose til å trekke over treet.

ENKELT Å MONTERE: Nei, du trenger ikke noe vann under dette treet. Og greiner som drysser, slipper du å tenke på. Foto: Aller Concept Store

– Virkelig det flotteste!

– Kvistene er veldig fine og naturtro, men på stammen ser man flere deler av jern. Om disse hadde vært bedre skjult, hadde treet sett enda mer ekte ut, mener Marianne.

Carina hadde litt problemer med å skru kontakten til veggen, men det var lett å rette opp.

– Kjempelekkert! Hatt kunstig juletre i mange år. Dette er virkelig det flotteste. Carina.

Prisen er kr 2499. Er det verdt det? Et par som mener «Mulig litt stiv pris, men absolutt ett flott tre», men flertallet mener treet absolutt er verdt pengene.

– Ja virkelig! Sparer mye tid, så lett å sette opp. I tillegg er det ferdig montert lys med dimmer funksjon. Virkelig verdt pengene, sier Carina.

Totalt får juletreet en score på 8.8 av 10 mulige poeng, og absolutt alle testpilotene vil anbefale det til sine venner.

Her får du kjøpt testpilotenes favoritt-tre

FORVENTNINGSFULLE: De fleste barn elsker juletreet. Men du må ikke ut i skogen og hugge ned et. Foto: Aller Concept Store

Alle fem vil beholdt treet og fortsette å bruke det år etter år. Ingen vil velge et fra en annen produsent – eller gå ut i skogen og hogge et tre.

Og med det ønsker vi alle en riktig god jul!

Bestill juletreet «Hemsedal» her