VÅRE EKSPERTER

Europris samarbeider tett med utvalgte autoriteter innen ulike områder og fagfelt. Deres jobb er primært å teste og kvalitetssikre våre produkter i relevante sammenhenger, og gi oss sine ærlige meninger og anbefalinger. Gjennom dette samarbeidet får du som kunde også nyte godt av gode tips og råd fra våre eksperter på blant annet rengjøring, hagestell, stell av hunder og hopping på trampoline, og du får tilgang til vår egen veterinær.

Helene «Leni» Strand Solhaug

PROFESJONELL RENGJØRER

Leni er eier og daglig leder av vaskebyrået «Rent og Ryddig», og hun er også Europris sin egen produkttester. Leni gir kundene råd om både produkter og bruk, og deler egne vasketips og favoritter. Hun bidrar også med å utvikle nye produkter til vår egen rengjøringsserie Effekt.

Få rengjøringstips fra Leni →

Espen Jansen

TURNER

Espen er Norges fremste turner gjennom tidene. For mange er han kjent fra Mesternes Mester og har blitt kalt Norges best trente idrettsutøver. Han er opptatt av at både barn og voksne leker mer og er fysisk aktive. Selv har han som mål å kunne ta baklengssalto til han blir hundre år. For Europris er han en viktig ekspert på hopping på trampoline, både teknisk utførelse, men også med tanke på sikkerhet og forebygging av skader.

Se Jansens Trampolineskole →

Andrea Huseby

HUNDEEKSPERT

Andrea er to ganger Norgesmester i Agility og jobber tett med våre innkjøpere og leverandører hvor hun er involvert i produktutviklingen av fôr og hundeprodukter som seler og leketøy. Du treffer henne i sosiale medier og e-post hvor hun gir råd og veiledning, og i din lokale Europrisbutikk når hun er på turne.

Les mer om vår hundeekspert her →

Leidulf Farstad

VETERINÆR

Veterinær dr. scient. Leidulf Farstad er Europris sin talsperson for kosthold og ernæring for dyr. Har du spørsmål angående ernæring og vårt dyrefôr så kan du ta kontakt med han hver torsdag mellom kl 15 – 17, på telefon eller e-post.

Les mer om vår veterinær her →

Christopher Rodriguez

HAGEMESTER

Christopher Rodriguez er vår egen Hagemester, og alt du trenger å vite for å lykkes med plen, blomster og planter i hagen vil han hjelpe deg med.

Se Christophers Uteskole her →

Espen Johannesen

MALERMESTER

Espen er både maler og daglig leder i mester- og familiebedriften H. A. Johannesen. Espen har lang erfaring i faget, og er både bruker av, og talsperson for vårt malerpensel-merke Harris.

Se våre malepensler her →

Elisabeth «Frk. Holm» Groth

Kokk/Konditor

Elisabeth Groth, mest kjent som Frøken Holm, vant Kakekrigen på FEM høsten 2015. Hun har også skrevet sin egen kakebok «Kakefryd». I tillegg til å dele sin lidenskap for kaker og matlaging med oss, så vil Frøken Holm også hjelpe oss med utviklingen av vårt eget merke Cuisine.

Les mer om Cuisine her →