Våre eksperter

Europris samarbeider tett med utvalgte autoriteter innen ulike områder og fagfelt. Deres jobb er primært å teste og kvalitetssikre våre produkter i relevante sammenhenger, og gi oss sine ærlige meninger og anbefalinger. Gjennom dette samarbeidet får du som kunde også nyte godt av gode tips og råd fra våre eksperter på blant annet rengjøring, hagestell, stell av hunder og hopping på trampoline, og du får tilgang til vår egen veterinær.

Alessio «italian in Oslo» Attanasio

Kokk og matentusiast

Alessio er kokk med hjerte for italienske matopplevelser. Han ønsker at italiensk mat skal være tilgjengelig for alle og vil inspirere nordmenn til å lage gode og smaksrike måltider. Alessio gir deg en rekke tips og triks slik at du kan bli helt chef på kjøkkenet! 

Se hvordan du kan bli helt chef her →

Christopher Rodriguez

HAGEMESTER

Christopher Rodriguez er vår egen Hagemester, og han vil hjelpe deg med alt du trenger for å lykkes med hagearbeidet. Fra plener til blomster, og spiselige vekster gir han innsikt og råd. La Christophers kunnskap veilede deg til en frodig hage full av blomsterprakt.

Se Christophers Uteskole her →

Ane Gerotti

HUNDEEKSPERT

Ane er hundeinstruktør med spisskompetanse innen søksarbeid og adferd.

Hun er lidenskapelig opptatt av å hjelpe hundeeiere skape en god relasjon med sine hunder.  I tillegg gir hun Europris-kunder tips til hvordan fremme ønsket adferd og få en god hverdagslydighet.

Les mer om vår hundeekspert her →

Monica Fjeld

INTERIØREKSPERT

Monica er interiørdesigner med over 100 000 følgere på Instagram, hvor hun deler inspirerende bilder av sin vakre sveitservilla, stylet i klassisk landstil. Hun har flere ganger hatt innslag i interiørmagasiner som Lev landlig og Maison, og var finalist i Gullfjæren Klassisk 21/22. Som interiørekspert for Europris, gir hun kundene tips til hvordan man styler interiørnyheter.

Les mer om vår interiørekspert her →

Helene «Leni» Strand Solhaug

PROFESJONELL RENGJØRER

Leni er eier og daglig leder av vaskebyrået «Rent og Ryddig», og hun er også Europris sin egen produkttester. Leni gir kundene råd om både produkter og bruk, og deler egne vasketips og favoritter. Hun bidrar også med å utvikle nye produkter til vår egen rengjøringsserie Effekt.

Få rengjøringstips fra Leni →

Espen Johannesen

MALERMESTER

Espen er både maler og daglig leder i mester- og familiebedriften H. A. Johannesen. Espen har lang erfaring i faget, og er både bruker av, og talsperson for vårt malerpensel-merke Harris.

Se våre malepensler her →