Våre mest kjente merkevarer

VÅRE GARANTIER

Visste du at vi har innført mange forskjellige garantier de siste årene. Vi i Europris er opptatt av at du skal handle trygt hos oss - derfor er vi helt åpne om hva du kan forvente. Vi håper du setter pris på det. Velkommen til en hyggelig og trygg handel. Les mer om våre garantier her..

VÅRE EKSPERTER

Europris samarbeider med flere eksperter som har en unik kompetanse og en stor lidenskap for sitt fagfelt. De nøye utvalgte er med på å utvikle nye produkter i samarbeid med våre innkjøpere og produsenter. De tester og kommer med nyttig tilbakemeldinger på eksisterende sortiment og de gir deg som kunde nyttige tips og råd. Les mer om våre eksperter her..

DERFOR ER VI BILLIGST!

Europris er førstevalget når du skal handle enkelt, smart og billig! Vi jobber i alle verdenshjørner for å slå kloa i de beste produktene og de råeste partiene av merke- og kvalitetsvarer. En rekke varer handler vi dessuten sammen med andre store internasjonale kjeder, og vi frakter direkte til vårt sentrallager uten fordyrende mellomledd. Til sammen betyr dette ekstremt lave priser, hyller fulle av kupp og alltid «mer til overs»! Les mer om hvorfor Europris er billigst her..

Vi ønsker å utgjøre en forskjell!

Vi ønsker å gjøre en innsats for miljøet og ta vår del av ansvaret gjennom ulike tiltak både internt i bedriften og i vårt varesortiment. Vi fører en rekke miljøvennlige produkter innenfor viktige områder og ønsker å tilrettelegge for en mer miljøvennlig kultur. Les mer om våre miljøtiltak her..