Vår interiørekspert: Monica Fjeld

La deg inspirere av hvordan interiørdesigner Monica styler interiør og møbler fra Europris.

Hun er populær på Instagram, og spesielt glad i klassisk landstil. Hun har flere ganger blitt omtalt i interiørmagasiner som Lev landlig og Maison. I tillegg var hun finalist i Gullfjæren Klassisk i 21/22.

Monica har god kunnskap om hvordan man får mest mulig ut av interiører sitt, til en rimelig penge. Hun deler både generelle interørtips, trekker frem sine sesong-favoritter og gir inspirasjon til hvordan man skaper spesifikke uttrykk i hjemmet. 

Monicas interiørtips:

Vær tro mot det du liker

Ikke vær for opptatt av å følge trender. La hjemmet gjenspeile deg, og dine interesser, så får du et personlig hjem. Fyll hjemmet ditt med ting og møbler du virkelig liker og som betyr noe for deg.

Ikke kjøp møbler på impuls

Bruk til på å finne det riktige, enten det er nytt eller brukt.

Gå for nøytrale møbler og vegger

Da er det mye lettere å gjøre endringer og bytte farger og pynt etter sesong. Ønsker du feks en trendfarge på veggen, så er det jo lett å male om, i motsetning til å bytte ut møbler og interiør.

Liten plass? 

Gå for få, men gjerne store ting. Det virker mye ryddigere rommet virker større.

Samle ting i grupper

Fremfor å ha ting «overalt» Igjen- det blir ryddigere, og ting kommer mer til sin rett.

Valg av farger

Selv er jeg glad i farger som går ton i ton, og bruker ofte sort som en kontrast på rammer, lamper og enkelte elementer i interiøret. Dette strammer opp interiøret, og gir noe å feste blikket på. Men liker du kontrast-farger, så går du selvsagt for det.