Gavekort

Et gavekort for store og små. Enten om det er til en venn, kjæreste eller naboen på hjørnet eller kanskje er det husdyret som trenger et nytt pledd eller et nytt tak over hodet. Med et gavekort fra Europris så har du alle våre varer å velge mellom. Og prisen, den er lav som alltid med knalltilbud fra mandag til lørdag. Gavekort kan kun kjøpes i butikk.

PRIVAT
Velg om du vil sende gavekortet til deg selv eller direkte til mottakers adresse. Det sendes en åpningskode via SMS til det mobilnummeret som legges inn i bestillingen. Denne koden brukes til å åpne kortet når det mottas i posten. Koden kan også fås pr. mail om dette skrives inn. Kortet har ikke saldo før det er åpnet. Skriv også en hilsen til mottaker, når du bestiller kortet. Leveringstid 4-6 dager.

BEDRIFT
Når dere bestiller kort via bedrift sendes kortene samlet med bestillingsinformasjon til valgt adresse. Dere bestemmer selv om dere vil forhåndsbetale med VISA/Mastercard eller få tilsendt faktura. Ved valg av faktura, vil kjeden/senteret få tilsendt fakturakopi. Kortene sendes ikke før Kjeden/Senteret har godkjent forsendelsen. Det gjøres om ikke annet er bestemt, når faktura er betalt. Betales kortene via Mastercard eller VISA så sendes de med det samme. Dere mottar en aktiveringskode på mail eller SMS rett før levering. Kortene åpnes via denne koden. Mer spesifikk informasjon følger forsendelsen.