Solcellelamper og solcellebelysning

Skulle du ønske du kunne ha fint lys i hagen eller på uteplassen, men har hverken opplegg for strøm eller tid til å gjøre så mye med det? Solcellelamper og solcellebelysning er svaret! Med solarlys kan du lyse opp gangstier, blomsterbed, uteplassen, terrassen eller få på plass det lille ekstra til sommerfesten. Hos oss finner du et stort utvalg i flere typer lykter, lys og lyslenker til en svært god pris, og det er nesten bare fantasien som setter grenser for hvor lysene kan brukes. Ta turen innom din nærmeste butikk eller sjekk utvalget i nettbutikken.

SUPERSØTE DYR

Solarlys, også kjent som solcellebelysning, har fått en solid plass i mange norske hjem de siste årene. Det finnes mange varianter som kan brukes til ulike formål. Hos Europris finner du blant annet solarlys utformet som supersøte dyr og figurer, og disse kan virkelig sette stemningen i hagen eller på terrassen på sommerkveldene.

KLASSISKE SOLCELLELYKTER

Vi har også de klassiske solcellelyktene som du kan sette rett i jord eller annet underlag. Disse er perfekt å bruke for det lille ekstra i hagen, enten for å markere eller lyse opp spesifikke områder, eller for å kunne nyte blomstene og den gode stemningen når du slapper av om kvelden.

SOLCELLESLYNGER / LYSLENKER

Skal du feire eller invitere noen til en spesiell anledning kan solarlys være med å sette den rette stemningen. Vi har solcelleslynger som kan henges i tak eller på vegg, som setter et fint preg på feiringen.

FLASKER OG SOLARLYKTER

Vi har også flasker og flere ulike varianter av solarlykter, som kan gi en festlig stemning. Du kan selvsagt pynte uteplassen med en solcelleslynge eller lykter uten å feire noe spesielt også, for de er virkelig dekorative.

GLASSKRUKKER MED SOLCELLELAMPER

Om du er på jakt etter noen lykter med det lille ekstra, har vi også glasskrukker med solcellelamper. Glasskrukkene kan være en del av dekoren på sommerbordet, uteplassen, henges på en vegg eller plasseres i en hylle eller annet du måtte ha tilgjengelig. Det klassiske og tidløse utseende gjør at de passer nesten hvor som helst, og til hvem som helst.

LYSKULER I ULIKE STØRRELSER

Solcelle lyskulene gir en superfin effekt på ulike underlag. Har du grus kan en eller flere av disse lyskulene gi en superfin effekt, og har du en platting eller uteplass kan lyskulene gi et eksklusivt preg på plassen. Kombiner gjerne med noen utepotter og planter, og du får en virkelig lekker dekorasjon på uteplassen din - og kan nyte sene sommerkvelder med perfekt belysning.