Garderobeinnredning - Bygg garderoben selv

En spennende mulighet til å skape din helt egne og unike garderobeinnredning er nå tilgjengelig hos Europris. Er du gjennomsnittlig nevenyttig vil du fint klare å sette sammen din egen drømmegarderobe eller bygge din optimale innredning for oppbevaring helt selv. Ferdigkjøpte oppbevaringsløsninger dekker ikke alltid dine behov – bestem selv hvor mange hyller og skuffer du vil ha.

Bygg din drømmegarderobe

Dersom du har opplevd mangel på system eller plass i klesskapet, kan et skreddersydd garderobesystem være noe for deg eller dere. Sett opp rammen for garderoben din og sett inn hyller, kurver eller et kurvsystem etter ditt eget ønske og behov. Bruk kurvsystem til t-skjorter, gensere, undertøy og diverse mens du kan henge opp kjoler og jakker på en klesstang. Hyllene kan fylles med dekorative oppbevaringsbokser og romme sko, tøfler og andre artikler.

Garderobeinnredningen er i sølvfarget stål, en farge som passer alle rom og annen innredning. Sølv er også en tidløs farge og om du holder orden i kurver og hyller kan innredningen gi en tom vegg et ordentlig løft.

System i alle rom

Et slikt garderobesystem kan være til god nytte i mange andre rom enn soverommet. Reoler og kurvsystem gjør seg utmerket på boden, i garasjen eller andre rom der du trenger oppbevaring og system. Smart organisering av redskaper, utstyr, klær og andre saker lønner seg i alle rom! Skinnene skrus rett på veggen og du setter opp så mange hyller du trenger. Hyllene er 91,4 cm i bredde og 40,6 cm i dybde. En slik innredning kan også brukes til oppbevaring av verktøy i garasjen eller skiutstyret på boden. Et slikt hyllesystem får ting opp fra gulvet og gjør det enklere å holde ellers uorganiserte rom ryddig.

Kurvstativ - Kan brukes til mange områder

Om du bare ønsker et mer ryddig og oversiktlig klesskap kan kurvstativer plasseres inn i din nåværende garderobe. Du får våre kurvstativer med 4 og med 6 kurver i fargen hvit. Kurvene er perfekte inndelere av sokker og undertøy, til både han og henne. Et kurvstativ passer også fint inne på badet eller vaskerommet til oppbevaring av store og små håndklær, vaskemidler og toalettartikler som ikke får plass i skap og skuffer.

Unngå "rotebod"

Vi kjenner alle til det rommet i huset som rett og slett benyttes for oppbevaring av alt mulig rart. Stedet hvor vi lagrer vintersko på sommeren og julepynt alle måneder bortsett fra desember. Å finne frem til noe du kastet på boden i fjor er ikke alltid like lett å lokalisere når du faktisk har bruk for det igjen. Ta tak i boden en gang for alle og innred veggene med en garderobeinnredning skreddersydd for din bod. Vi kan love deg at følelsen du får da du har fått orden, er meget befriende!

Andre smarte løsninger

En slik garderobeinnredning setter ingen begrensninger for fantasien. Sett opp innredningen i stua og bruk som bokhyller, en eksponert hylle på kjøkkenet med kopper og kar eller til oppbevaring i kjelleren. Er du ikke spesielt glad i sølvfargen kan du for eksempel spray lakkere innredningen i sort eller gull for en virkelig personlig og unik stil. Prøv deg frem og skap den beste løsningen for ditt hjem!