Fiskeskrin og slukbokser

Å oppbevare fiskeutstyret i et fiskeskrin og bokser er ikke bare praktisk for å holde orden og oversikt, men også for å minimere sjansen for at de små delene kommer på avveie, forlenge levetiden og forhindre slitasje og skader. Slitasje og skader avhenger selvsagt av hvor ofte du fisker. Desto mer du bruker utstyret, desto mer vil slitasjen og sjansen for skader øke, men en god emballasje vil likevel alltid beskytte bedre enn om slukene og krokene oppbevares løst i en veske.

 

SLUKBOKS

En slukboks holder orden på slukene og krokene dine og gir deg god oversikt. Her kan du lage ditt eget system og organisere slukene etter størrelse, type eller farge om du ønsker. Som et lite tips kan vi nevne at det er en fordel om slukene og krokene holdes  separert i ulike kamre. Selv om du har ryddet og sortert, har de en tendens til å hekte seg sammen under transport og dette kan slite på delene.

FLUEBOKS

En flueboks holder orden og kontroll på fluene dine. De lette, små fluene kommer enkelt på avveie i naturen og har også lett for å blåse av gårde. Med en flueboks unngår du dette. I tillegg til å holde orden på de ulike fluene, beskyttes også kroker. Norsjø flueboks har 6 rekker i hvert rom og gir plass til mange fluer. Du kan sortere etter type, fisk eller farge. Gjennomsiktig lokk gir full kontroll på innholdet.

MARKBOKS

Mark – ekte mark – er mange fiskeres favoritt. Bruker du ekte mark som agn, vil du sikkert ha dem både samlet og adskilt fra øvrig utstyr i fiskeveska. Norsjø markboks har et smart luftehull i lokket og kan dessuten festes på beltet slik at du har enkel tilgang til agnet til enhver tid. Sjekk fiskeregler om du skal fiske med ekte mark – regler for bruk av mark kan forekomme.