Stiger, gardintrapper og arbeidskrakker

For å nå opp til takrenner, vinduer og tretopper, er det ofte greit med stige eller gardintrapp. Europris har også mindre arbeidskrakker og kombistige. Sjekk også ut utvalget av verktøy og redskap til både hagen og øvrige formål.

Gardintrapper og trappestige - "Obligatorisk" i alle hjem

Trenger du litt ekstra høyde for å nå opp i takrenner, vinduer, tretopper eller den høyeste delen av husveggen? Da kan det være kjekt med noen ekstra meter i form av en stige eller gardintrapp! Vi hjelper deg med å lykkes med alle små og store prosjekter rundt i hjemmet og ute i hagen.

En stige kommer godt med når du for eksempel skal male både inne og ute, trimme tretoppene i hagen eller når du skal ta fatt på vindusvasken. Ikke bare gjør en stige arbeidet enklere, men du skåner også skuldre og nakke da du slipper å strekke deg får å nå opp. Den store vårrengjøringen går unna på null komma niks med det praktiske hjelpemiddelet. Hos Europris har flere varianter av stiger og den praktiske gardintrappen.

En gardintrapp eller trappestige har litt færre trinn men gir deg likevel litt ekstra lengde når du trenger det. Gardinstigene fra Europris er av stabil aluminium. Velg mellom 2, 3 eller 5 trinn – alt ettersom. Gardintrappene har også en god og praktisk plattform til å stå på. En gardintrapp er enkel å montere og tar lite plass når den skal settes bort.

Hos oss får du alltid kvalitet til lave priser på både stige og gardintrapp.

Multistiger og kombistiger - For mer krevende oppgaver

På tide å male husveggen eller skal du beskjære høye hekker og trær til sommeren? Da har du behov for en stige!

En stige kan ta mange former og hos Europris har du alltid nok å velge mellom. Til oppgavene høyest oppe har vi en praktisk og funksjonell kombistige som gir deg 4,3 ekstra meter.

En kombistige består av tre deler og gir rom for flere bruksområder. Strekk ut i full lengde eller monter den som en trappestige. Kombistigen er solid og stabil laget i aluminium og legges enkelt sammen for lagring.

Hos Europris får du også en praktisk og brukervennlig multistige. En multistige kan monteres som en vanlig rett stige til å sette opp mot fasader, som en vinklet stige eller som en arbeidsplattform. Når multistigen monteres som en arbeidsplattform får du rom til å stå stødig og bevege deg rundt mens du jobber.

Våre kombistiger og multistiger er laget i slitesterk og robust aluminium. De er solide og stabile noe som passer perfekt for arbeidsoppgavene utendørs. Du kan plassere dem på grus, gress eller asfalt så lenge underlaget er noenlunde i vater. Da kan du jobbe både mer effektivt og tryggere. Hos oss får du alltid kvalitet til faste lave priser!

Praktiske arbeidskrakker og arbeidsplattformer

En arbeidskrakk er gardintrappens lillebror og både smart og praktisk å ha på lur til de gangene du trenger noen ekstra centimeter for å komme opp i høyden, enten du skal rekke opp til koppene på øverste hylle i kjøkkenskapet, trimme hekken, beskjære de nederste grenene på epletreet eller utføre annet arbeid i små høyder. Vår arbeidskrakk i vedlikeholdsfri aluminium er stødig og trygg, og egner seg like godt til å stå på som til å sitte på. En arbeidskrakk er også super til å hjelpe ivrige små hjelpere litt opp i høyden når de skal være med de voksne ”på jobb”.

Vår arbeidskrakk i aluminium et lett og nett, er sammenleggbar og krever liten plass oppbevaringsplass når den ikke er i bruk. Den får enkelt plass bak kjøkkendøren, i en krok i garasjen eller et hjørne av kjellerboden. Krakken har likevel en arbeidsplattform som tåler opptil 150 kilo og er både bred, sterk og stødig nok til å stå og sitte på. Det lette aluminiumsmaterialet gjør at krakken er enkel å bære med seg og flytte rundt etter behov. Aluminium har også god motstandsdyktig mot vann og rust, er lett å rengjøre og vedlikeholde.