Strandhåndklær

TØRKER FORT OG LETT Å TA MED

Vi har alle sommeren 2018 friskt i minne, og flere av oss krysser fingrene for flere slike sommere. Flere av oss nærmest bodde på stranden de månedene, for vi nordmenn er ikke akkurat bortskjemt med slikt vær og temperaturer - så man må nyte mens man kan!

Har du tenkt på at det kanskje kan være lurt med egne strandhåndklær? Mange har et greit antall håndklær på badet til de daglige rutinene, men når strandsesongen starter kan det fort bli litt knapt og vaskemaskinen går støtt og stadig. Da kan løsningen faktisk være egne strandhåndklær. Vi har et flott utvalg i strandhåndklær, blant annet en variant som er helt rund og hele 150 cm i diameter. Det er laget av 100% polyester, som gjør at det tørker lett og er enkelt å ta med seg enten du skal i parken eller på stranden. Flere lekre motiver og farger, så du kan enkelt variere eller handle flere av samme variant.

Strandhåndklær kan gjerne være litt større enn vanlige håndklær, det er alltid greit med litt ekstra plass eller at det dekker solsengen godt om du har en slik. Blir det lange dager på stranden, kan det være fint å ta et håndkle rundt deg så du ikke blir kald. Du trenger heller ikke vaske strandhåndklærne etter hvert strandbesøk om du ikke ønsker det selv. Heng de opp til tørk, rist av så mye sand du klarer og pakk det ned i strandbagen igjen. Ved å ha egne strandhåndklær slipper du å være redd for flekker fra solkrem eller jordbær, og kan bevare håndklærne på badet. Det er også mange av oss som synes det er litt ekstra godt med litt forskjell i håndklærne vi bruker på stranden og de vi bruker på badet. Det gjør at den dusjen etter en lang dag på stranden blir litt ekstra god.