Happy Swipe

Drømmer du om å trylle bort flekker og støv med et enkelt sveip? Da er det på tide at du blir kjent med Happy Swipe! Denne fantastiske serien med rengjøringsprodukter gjør hverdagen din enklere, slik at du får mer tid til det du liker best. Utforsk Happy Swipe-familien for å finne alt du trenger for et magisk rent hjem.

Magical Paste

Skuremagi på boks

Har du hørt om Magical Paste? Bare kall det skuremagi på boks. Påfør det på stekebrettet, badekaret, eller hvor du vil. Gni lett og skyll av –
så skinner det som nytt!

Scrub´N Shine

Dobbel dose skuremagi

Oppdag din nye rengjøringsfavoritt! Scrub’N Shine er svampen som tilpasser seg etter dine behov. Gjør den mykere med varmt vann, eller hardere med kaldt vann. Den kan vaskes i maskin og tørker i en fei.

Shiny Dishes

For magisk ren oppvask

Si hei til Shiny Dishes, sprayen som får oppvasken til å skinne som en solskinnsdag. Denne smartingen fjerner raskt fett og gir blanke resultater. Spray, tørk og se oppvasken bli magisk ren!

Clean'N Shine

For magisk rene flater

Clean'N Shine er din nye bestevenn i skapet. Denne ekstra tykke mikrofiberkluten suger til seg støv som ingen andre og er alltid klar for action. Bruk den tørr eller lett fuktet for å trylle frem magisk rene flater.

Shiny Dishes

For magisk ren oppvask

Si hei til enda en Shiny Dishes. Dette er også en smarting som tar oppvasken til nye høyder. Tilsett bare et par teskjeer i varmt vann, la oppvasken trekke litt, skrubb og skyll. Oppvasken blir ikke bare ren – den blir magisk ren

Daily Shine

Din hverdagshelt for et renere hjem

Daily Shine gjør hverdagen enklere og renere. Denne universalsprayen etterlater alt fra kjøkkenbenken til baderomsflisene skinnende rent. I tillegg fyller den rommet med en frisk duft av sitrus og mynte.

Grease Fighter

For flekker som krever muskler

Sliter du med sta og fastbrente flekker? La Grease Fighter ta kampen for deg! Dette er ikke noe vanlig rengjøringsmiddel; det er en ekstra sterk fettløser som sørger for at jobben blir gjort.

Clean Flush

Rengjøringskraft der du trenger det mest

Gjør deg klar for Clean Flush! WC-rensen som får toalettet så rent at det skinner der sola aldri når. Denne tøffingen tar effektivt knekken på skitt, kalk og smuss, akkurat der du trenger det mest.

Quick Clean

Rask rengjøring på boks

Sølt eller plutselig fått uventet besøk? Quick Clean er løsningen! Disse engangsklutene takler alt fra smuss til oljesøl. Bare trekk ut en klut, sveip over, og vips – rene overflater på sekunder. Enklere blir det ikke.