Oppbevaring

Vi har god kvalitet og et stort utvalg på oppbevaring hos Europris. Du har alt fra esker, til plastkasser i alle størrelser, samt litt finere bokser som ser bra ut i entren, på badet eller i stuen. Når det gjelder oppbevaring i kjeller og garasje er det knapt noen som slår oss. Vi har stort utvalg av Smartstore og Homebox.

Alle kategorier under "Oppbevaring"

Bokser til alt

Kvalitetsbokser fra Smartstore og Homebox er våre bestselgere innen smart oppbevaring. Dette er bokser i plast som kommer i mange ulike størrelser og fasonger. Boksene kommer med lufttette lokk som gjør at du kan oppbevare sakene dine trygt på loftet eller i uteboden. Du får også flate bokser på hjul som gjør det enkelt å oppbevare for eksempel sengetøy og tepper under senga.

Dekorativ oppbevaring

Bokser og kurver trenger ikke alltid å gjemmes bort på boder og i kjelleren. Hos oss får du dekorative og trendy trekasser, flettede kurver og puffer med oppbevaring. En trekasse kan dekorere hyller eller settes på kjøkkenbenken med oljer og krydder. Puffer med praktisk lokk kan plasseres i stua eller på gangen og romme pynteputer, strikketøyet eller bøker og magasiner. Puffene kommer i flere ulike farger og fasonger og er en lekker måte å skape rom for oppbevaring.

Små og store kurver

Kurver i ulike materialer og fasonger blir stadig mer populære i de mange hjem. Flettede kurver er ikke bare i tiden hva gjelder interiør de er også supre som oppbevaring! Kurv i bøtteform gjør seg utmerket som skittentøyskurver og små kurver kan plasseres i reoler og i hyller både for oppbevaring og som interiør.

Tips! Du finner også mindre bokser til oppbevaring av mat i både kjøleskap og i fryser hos oss sammen med systembokser til kjøkken for sortering av tørrvarer. Unngå søl fra melposen og havregryn i skuffene med bokser med praktiske lokk.