På flyttefot? Da trenger du en flytteeske eller to!

Hos Europris får du omtrent alt du trenger til pakkingen, enten du skal flytte eller bare ønsker å ta en skikkelig opprydning hjemme. Vi har alt fra en solid flytteeske til bobleplast som gjør pakkingen og organiseringen enklere. Ved å kjøpe pappesker hos oss slipper du også at sakene dine lukter banan fra kassene du fikk fra den lokale butikken.

Flytteesker - Trygg flytting og oppbevaring

En flytteeske er et praktisk og funksjonelt hjelpemiddel under enhver flytting. Flytteesken er laget av brun bølgepapp og er ekstra forsterket så kjøkkensaker og andre tunge ting kan oppbevares og flyttes trygt. Vår flytteeske er enkel å montere og har hull i sidene som brukes som håndtak. Selv om esken er solid bør du tape sammen bunnen på esken for å være sikker på at den ikke gir etter. Har du ekstra tungt innhold i esken kan det være smart å tape ekstra godt!

Våre pappesker kommer i ulike størrelser og har en smart oversikt på siden av esken slik at du kan krysse av for hvor innholdet hører hjemme. På denne måten kan du enkelt flytte esken med kjøkkensaker rett fra flyttebilen og inn på ditt nye kjøkken.

Bobleplast - Trygg polstring

Bobleplast er ikke bare gøy å smelle, den fungerer også utmerket som emballasje for å holde sakene dine trygge og hele under flytting. Har du noen ømfintlige vinglass eller fine vaser du virkelig vil passe på, kan du enkelt pakke de inn i et lag med bobleplast. Plasten kan også brukes som skille mellom de mer skjøre tingene dine slik at du slipper sverte fra avispapir! Bobleplast sørger også for at innholdet i dine flyttekasser ligger mer stødig og ikke sklir rundt.

Utnytt plassen i din flyttekasse

Ved å pakke ned smart og plassbesparende slipper du å kjøpe flere esker enn du egentlig trenger og du får til og med bedre plass i flyttebilen eller på hengeren. Spar deg selv noen turer og pakk smart! Pakk for eksempel alle de tyngste tingene nederst i esken så de ikke knuser de mindre robuste tingene. Når du skal pakke ned og beskytte glass og porselen så gjøres det aller best med silkepapir. Silkepapiret du får hos oss er tynt, glatt og lager ikke spor på gjenstandene dine.

Rydd opp i gammelt rot

Dersom du allerede er på flyttefot og må ta stilling til det som er gjemt og glemt innerst på loftet en gang for alle, hvorfor ikke benytte muligheten til å bli kvitt gammelt skrot? Hos Europris har vi praktiske pappesker som fungerer som søppelkasser. Med søppelsekkholder i papp blir jobben med å pakke ned både enklere og du får mulighet til å ta en skikkelig opprydning i gamle klær, leker, kjøkken- og turutstyr.

Søppelsekk holderne gjør det enkelt å holde styr på hva som skal kastes og hva som skal bli med videre i sin egne flytteeske. Når vi rydder oss gjennom saker som har hopet seg opp gjennom årene finner vi mye vi ikke lengre har bruk for. Disse sakene trenger nødvendigvis ikke å kastes! Du kan markere en eske som skal fylles med ting som kan gis bort. Arranger et eget garasjesalg eller gi bort tingene til ditt lokale loppemarked så noen andre kan få gleden av tingene du ikke har bruk for.

Tungt flyttelass?

Skån ryggen din for tunge esker eller andre tunge gjenstander som skal flyttes på. Det er nemlig ikke bare bare å få et kjøleskap eller en vaskemaskin fra a til b. Heldigvis for deg (og din rygg) har vi en genial tralle på hjul som du kan plassere gjenstandene dine på og enkelt trille dit den skal. Trallen har en kapasitet på opptil 200 kg og er den perfekte hjelperen når du skal flytte.

Bokser til oppbevaring

Ønsker du en mer permanent løsning til flytteesker kan en oppbevaringsboks for skikkelig tøffe tak være en god erstatter. Ikke bare tåler den mer vekt enn en vanlig flytteeske men den kan også videre brukes til oppbevaring i garasjen, på boden eller på loftet i etterkant. Boksen er laget av plast og har medfølgende lokk så innholdet oppbevares trygt i hvilket som helst rom i hjemmet. De kan også stables oppå hverandre så du kan benytte plassen så effektivt som mulig. Oppbevaringsboksene kommer i to størrelser, en som rommer 32 liter og den største på 50 liter.

Transport bag

Suppler eller erstatt flytteeskene med en transport bag. Bagen er robust, er laget av vevet PVC og kan bære opptil 200 kg. Selv om bagene tåler mye vekt kan de også brukes for å pakke ned og transportere mykt og lettere flyttegods i. Pakk ned bøker, glass og elektronikk i flytteesker mens du pakker ned klær, sengetøy, puter og andre myke artikler i bagene.

Rydd bort, pakk ned, oppbevar og flytt eiendelene dine med flytteesker, bobleplast og bager fra Europris. Lykke til med flyttingen!