Smart og lekker oppbevaring

Oppbevaring kan være så mangt og trenger definitivt ikke bare være litt kjipe plastbokser til stu bort yttertøy og turutstyr på boden. Små, dekorative og fiffige oppbevaringsløsninger løser problem med små rot og løfter interiøret i ditt hjem. Velg blant trekasser, dekorative puffer, kurver og mye annet og få orden på stort og smått. Selvsagt til faste, lave Europriser.

Trendy trekasser

Trekasser er virkelig i vinden! Trekasser er helt ypperlig å bruke som oppbevaring samtidig som de er tidsriktige og trendy interiør. Flere forsøker å finne trekasser på loppemarkeder og endevender foreldres loft og boder på jakt etter den populære interiørskatten. Det slipper heldigvis du – Europris har nemlig trekasser i flere ulike størrelser og design. Vi har trekasser laget av vanlig tre og behandlet tre, med trykt tekst på forsiden for en rustikk og dekorativ look. Vi har også hvite og grå trekasser – her har du virkelig mange valgmuligheter.

Trekasser kan brukes til å oppbevare alt fra verktøy og hageredskaper i boden til bøker og annen småoppbevaring i stua og på kjøkkenet. Trekassene kan fylles med omtrent hva som helst. Hva med å bruke en liten trekasse som krydderholder på ditt kjøkken? Ikke bare praktisk, men også veldig dekorativt.

En puff – mange muligheter

Mens vi først snakker om dekorativ oppbevaring kan vi ikke la være å nevne puffen. En puff kan plasseres på fotenden av senga eller ved sofaen til å hvile bena på. Puffene fra Europris har dessuten rom for oppbevaring da du kan åpne lokket og fylle med hva enn du skulle trenge å rydde bort. Pledd, puter eller strikketøyet kan enkelt plasseres i puffen og tas frem når det skal brukes.

Liker du tanken av en lekker puff med oppbevaring? Om du ønsker enda mer plass til å rydde bort sakene dine kan du kjøpe en hel benk med lokk til å stue bort tingene i. En puff med oppbevaring kommer i flere ulike fasonger og farger slik at du kan velge den som passer best til ditt behov og ditt hjem. Den også brukes som et slags kaffebord eller nattbord til fat med lys, vaser eller nattbordslampen.

Knaggrekke

Få klær, håndklær og annet opp fra gulvet eller ut av hylla med en ekstra liten oppbevaringsløsning. En knaggrekke kan brukes omtrent hvor som helst og til hva som helst. Heng opp håndklær på badet, koppehåndklær på kjøkkenet og jakker på gangen. Og om du ikke ønsker hull i veggen fra skruer og spiker kan du heller gå for en mindre permanent løsning: Knagger med selvklebende teip. Det er ikke alltid du trenger en hel knaggrekke så disse kan henges opp akkurat der du trenger en krok eller to.

Knagger kan også brukes rent dekorativ. Heng pyntegjenstander eller små bilder fra knaggene for en liten annen vri på interiøret. Er dere en større familie som rett og slett ikke har plass til alle jakker i gangen? Heng opp knagger eller en knaggrekke på barnas rom til deres yttertøy. Litt mer orden og enda mindre krangling på gangen en travel morgen.

Møbelknotter beskytter underlaget

Tunge møbler og hvitevarer som sofaer og kjøleskap kan lage ordentlige riper og hakk i gulvene dine om du ikke er forsiktig. En kjapp, enkel og billig løsning er å plassere møbelknotter på kontaktpunktene mellom møbel og underlag. Møbelknotter kan brukes på all slags møbler og alle type gulv. Du får møbelknotter i ulike størrelser og fasonger, i gummi eller i filt.

Møbelknotter kan også brukes under mindre møblement som kjøkkenstoler. Stolene ved spisebordet er mye i bevegelse og dras inn og ut fra bordet som kan gi stygge merker på gulvet. Møbelknotter i gummi kan også brukes som anti skli under frittstående speil eller under gulvtepper.

Shoppingbag

En shoppingbag er perfekt for dere som liker å ta en skikkelig storhandel iblant og er lei av plastikkposer som rakner og har dårlig grep. Ikke bare kan en shoppingbag brukes flere ganger slik at vi skåner miljøet, men den kan også brukes som piknik bag eller til oppbevaring. Velg blant flere farger og mønster!

Duftposer

En smart og velduftende sak som setter deilig lukt på din tilværelse. Duftposer er små poser med oppheng som du kan henge opp i klesskapet blant tøyet og gir deilig duft i skapet og på plaggene. Duftposer kan også legges i klesskuffer eller andre steder du måtte ønske litt ekstra god duft. De er også en super liten gave til vertinnen eller ved siden av andre gaver.

Andre smarte løsninger

I tillegg til puffer, trekasser og knagger har vi en haug med annen småoppbevaring. Store og små kurver i filt, flettede kurver, magasinholdere og skittentøyskurver er også kjekke å ha når man trenger litt ekstra orden og oppbevaring. Små kurver fungerer utmerket som sorteringssystem på ditt kjøkken. Plasser i hyller og skuffer og sorter for eksempel tørrvarer for bedre oversikt.