Vår hundeekspert: Andrea Huseby

Vår egen hundeekspert, Andrea Huseby, har syv egne hunder og har vunnet NM i agility to ganger. Hun samarbeider tett med Europris på innkjøp og utvikling av produkter for hunder, og deler både råd og erfaringer i sosiale medier. Hun svarer også gjerne på hunderelaterte spørsmål via e-post (huseby@europris.no), eller kanskje du finner svaret på det du lurer på i videoene i bunn av denne siden?

Slik bytter du fôr - Max Enkelt!

Det er mange grunner til at hundeeiere ønsker å bytte fôr til hunden sin. Som oftest er det et ønske om å gi hunden bedre og sunnere mat – og helst til en så lav pris som mulig. Likevel kvier mange seg for å bytte, først og fremst fordi de tror det kan være vanskelig både for hund og eier. Kanskje har de prøvd en gang før og gitt opp etter noen dager. Men det er faktisk ganske enkelt hvis man bare vet hvordan man skal gjøre det. Det tar bare cirka en uke med gradvis tilvenning for deg og hunden din å lykkes.

Fôrbyttegaranti

Hvis du ønsker å bytte til vårt premium fôr MaxDog Selected og følger rådene til Andrea tør vi garantere at byttet går bra. Så sikre er vi at vi gir deg en fôrbyttegaranti: Hvis ikke du og hunden din er 100 % fornøyd, får du pengene tilbake.

Du kan se filmer og lese mer om MaxDog Selected, fôrbytte og garantien vår her →

Klippe negler hunden

Noen synes dette er litt skummelt, men Andrea viser deg hvordan du enkelt kan gjøre det riktig og helt smertefritt. Husk at dette må gjøres ofte for at hunden din skal ha det bra.

Hundeseng

Hunden din tvil sette stor pris på en god seng å sove i eller når den bare trenger å slappe av. Hos Europris finner du et godt utvalg, til gode priser.

Relaterte produkter: Myk hundeseng i cord - Vannfast hundeseng

Hundebur

Et bur kan oppleves som trygt og godt. Her kan hunden din trekke seg tilbake og finne ro og slappe av, gjerne med døren åpen. Europris har hundesenger som passer like godt inne i buret som utenfor. Europris har flere forskjellige bur i ulike størrelser, også praktiske bur til reiser og flyturer.

Se produkt: Hundebur i metall

Hundeleke

Lek er viktig for alle hunder, i alle aldre. Hos Europris finner du et stort utvalg leker til hunder i ulike aldre og med ulike aktivitetsbehov. Flere av lekene er beregnet på bruk i vann, og noen har også lyd noe mange hunder synes er gøy.

Se kategori: Hund

Max Dog Premium

Max Dog Premium er et kvalitetsfôr til en lav pris. Det finnes til både valper (8 uker til ca 1 år), voksen (1-8 år),  senior (over 8 år). Max Dog Premium fås både som både tørrfôr og våtfôr med to ulike smaker.

Les også: Slik bytter du fôr enkelt
Se merkevare: Max Dog

Hundesnacks

Fortjener hunden din en liten belønning eller bare å ha det litt kos? Hos Europris finner du et stort utvalg hundesnacks fra Max Dog som gir hunden din noe godt å tygge på. Ikke minst lurt hvis du har en valp med stort tyggebehov. Flere ulike smaker gjør det enkelt å finne din hunds favoritt. Husk at størrelsen på snacksen bør tilpasses hundens størrelse. Små godbiter til valpen og ekstra store tyggeben til store hunder.

Se produkter: Hundesnacks