Høstinspirasjon: Borddekking

KOPPER

Disse koselige koppene passer perfekt på hytta eller i båten, men de skaper også en deilig stemning ved et kjøkkenbord. Mønsteret er tradisjonelt og de finnes i blått og grønt.

MER KOPPER MED MOTIV

Å kunne ta kvelds- eller morgenkaffen i en skikkelig koselig kopp, hever hele opplevelsen. Vi har et stort utvalg av kopper, skåler og annen borddekking. Både til den enkle kaffekoppen du tar helt alene, eller til større selskaper. Hos oss kan du dekke et delikat og trendy bord til en rimelig penge.

GLASS

Mange mener at glasset er halve opplevelsen. Disse lekre rocks glassene har tatt Norge med storm og vi har dem selvfølgelig. Robuste og lekre, rustikke og delikate. Passer like godt til en varm, som til en kald forfriskning.

SKÅLER

En deilig fruktsalat smaker like godt på høsten som midt på sommeren. Tenn noen stearinlys når det begynner å mørkne litt ute, eller fyr i peisen. Lag deg en bolle med noe godt og nyt det i en av våre delikate skåler. Bestikket du trenger har vi også.

BORDDEKKING MED ORANSJE DUK OG GRANATEPLER

Å kunne invitere hjem til et lekkert bord er hyggelig. Vi har alt du trenger for å kunne dekke et bord gjestene dine vil huske. Med lekkert stentøy og trendy bestikk kommer du langt, men du kan toppe det hele med matchende duker, puter og spisebrikker, sammen med nydelige lysestaker og andre små detaljer.

TRENDY BESTIKK

Dette bestikket er både trendy og praktisk. Det har en børstet, matt overflate som gjør at riper blir mindre synlig og det varer lenger. Det finnes i en stålfarge og en messingfarge. Når du i tillegg kan oppbevare det i denne flotte bestikkskuffen, vil de bli gode følgesvenner i lang tid.

GRØNN OPPDEKKING MED PALMEBLAD

Med våre produkter kan du lage en trendy oppdekking, vi har alt du trenger. Velger du nøytralt dekketøy, kan det være flott med noen mer rustikke detaljer. Disse tøffe kaktusglassene lager et røffere uttrykk og passer til den litt mer maskuline stilen.

BORDBRIKKER

Disse spisebrikkene beskytter bordet ditt like mye som de er dekorative. De er slitesterke og tar liten plass. De kommer i 6 lune farger og er helt perfekt for høstkosen.

BORDDEKKING MED BRIKKER, DEKKETØY OG BESTIKK

Borddekking ligger i de små detaljene. Pynt som stemmer med årstiden, farger som går i hverandre. Kontrast i fargene og en deilig flyt. Med våre produkter kan du dekke bord de fleste vil ønske seg og det koster ikke så mye heller. Vi har et fantastisk utvalg av stentøybestikkbordbrikker og andre viktige komponenter til et vellykket bord.

OPPDEKKING MED VELURPUTE OG -LØPER

Å kunne sette seg ned med en varm suppebolle, med en deilig pute i ryggen. Når den i tillegg matcher løperen på bordet blir det stemning og harmoni. Disse kommer i en velurkvalitet som passer til denne siden av kalenderen. Tenn i peisen og lag deg en deilig stund, det fortjener du.