Europris er en av landets største og raskest voksende varehandelskjeder, og ett av få norske retail-selskaper som er notert på Oslo Børs. Vi har vokst fra en enkeltstående butikk til å bli en landsdekkende organisasjon.

Dette hadde vi ikke klart uten alle våre flinke medarbeidere som hver dag gjør sitt ytterste for at kunden får «mer til overs» når de handler hos Europris.

Vi har stadig behov for flere mennesker, både nyutdannede og erfarne talenter. Sjekk ut våre ledige stillinger eller les deg opp på de ulike avdelingene våre. Vi håper å høre fra deg.

Hvordan er det å jobbe hos oss?

Butikk
Det viktigste vi ser etter i våre butikkmedarbeidere er at de imøtekommer kundene våre selv i travle tider, er pålitelige og viser kremmerskap. Det skader heller ikke å ha «glimt i øyet».

Vi betjener hele Norges befolkning gjennom våre 267 butikker. 89 % av butikkene eier og drifter vi, og de resterende 11 % er eid av franchiesetakere.

Hovedarbeidsstyrken vår jobber i butikk. Vi tilbyr deltidsstillinger, heltidsstillinger, lærlingplasser, lederstillinger, og praksisplasser i samarbeid med NAV.

Det er også gode muligheter til å tilegne seg nye ansvarsområder og få mer ansvar om man ønsker dette.

Hovedkontor
På hovedkontoret ser vi etter tydelige og offensive medarbeidere, gjerne med «glimt i øyet».

På hovedkontoret jobber spesialister innenfor mange ulike fagområder for å gjøre hverdagen ute i butikk enklere og mer effektiv. Kontorlokalene ble oppført i 2019, har solceller som en del av energitilgangen og er et svært energieffektivt bygg.

Medarbeiderne jobber under seks avdelinger: IT, konsept/kategori/markedsføring, HR/strategi/bærekraft, logistikk, økonomi/finans og kjededrift.

Noen av medarbeiderne har utdannelse og lang fartstid innen sitt spesialfelt, mens andre har tilegnet seg kompetanse etter flere år i butikk.

Logistikk
Til logistikksenteret ønsker vi oss medarbeidere som kan jobbe strukturert og selvstendig, håndterer høyt arbeidstempo og ha mange baller i luften samtidig.

Vårt logistikksenter (Elog) i Moss Næringspark benytter toppmoderne teknologi og automasjon for å oppnå optimal kapasitet, plukkeffektivitet og distribusjon til butikkene.

Det er perfekt plassert i forhold til tørrhavnen og våre butikker, og var den første av sitt slag ved etablering.

Logistikksenteret sikrer et klimavennlig energiforbruk ved bruk av fjernvarme og balansert ventilasjon.

Senteret er på 55 000 kvadratmeter, og her jobber lagermedarbeidere, systemspesialiser og transportplanleggere.

Er våre verdier de samme som dine?