Unn deg selv eller noen du er glad i en eske fylt med deilig konfekt! Jakobsen Konfekt er dansk kvalitetssjokolade med tradisjoner helt tilbake i 1918. Konfekten har både klassiske og spennende fyll; fra den berømte marsipanen, mynte og karamell, til nye, spennende smaker av ingefær og lime. Jakobsen konfekt er den perfekte gaven til enhver sjokoladeelsker, og du får den kun hos Europris!

Finn din favoritt

Jakobsen konfekt får du i ulike størrelser, og med luksuriøs innpakning. Velg mellom store, mellomstore og mindre konfektesker. Eskene inneholder delikate, velsmakende biter av ren melkesjokolade, hvit sjokolade og mørk sjokolade med klassiske og spennende fyll. Jakobsen Konfekt passer til enhver anledning, og med sitt varierte innhold vil gjestene garantert finne seg en favoritt blant godsakene!

Den perfekte gaven til deg selv - eller noen du er glad i!

Jakobsen Konfekt passer perfekt som gave, enten du ønsker å gi foreldrene dine, en vertinne eller noen andre du er glad i, en smakfull gave! Tips: Konfekteskene er så pene at du ikke trenger å pakke dem inn. Knyt et pent bånd rundt esken, så er gaven i boks!