Julegavetips til barna

Julegavetips til barn

Jula er barnas høytid. De får så mye glede av at familien samles, og hver eneste julegave. Husk, det er ikke nødvendigvis det som koster mest, de liker best!

Her er våre beste julegavetips til barn.

Myke pakker som gleder

En stor bamse gleder både store og små barn. Vi har teddybjørner, megabamser, enhjørninger og mange flere kosedyr som bare venter på å flytte inn til deg.

Leker

Leker morer store og små, og det er ingenting som er mer spennende enn harde pakker under juletreet. Vi har et stort utvalg leker for enhver smak, tilpasset barn i alle aldere.

Fjernstyrt helikopter

Et fjernstyrt helikopter er perfekt for utendørslek! Vi har fjernstyrte helikoptre utstyrt med gyroskop som gir stabil og kontrollert flyvning. Oppladbart batteri og fjernkontroll følger med i pakken.

Parkeringsanlegg

Parkeringsanlegg byr på mange timer med lek og moro! Dette settet inneholder to parkeringsgarasjer med fire etasjer og mange parkeringsplasser. Settet inkluderer også flere kjøretøy for å fylle opp parkeringsplassene, og ett helikopter.

Smashers Mega dinosauregg

Smashers Mega Dinosauregg er fylt med mer enn 25 spennende overraskelser! Egget inneholder et skrapekart, slik at barna kan skrape seg frem til alle de skjulte brikkene i egget.

Rainbocorns

Rinbocorns mystiske egg er full av magiske overraskelser! Rainbocorns er fluffy og myke kosedyr laget av glitter og paljetter. Rainbocorns kommer i en rekke ulike design for enhver smak, og ikke minst er de morsomme å samle på!

Praktiske gaver

Det er ikke gøy for barna å leke ute i kulda hvis tærne blir kalde! Med Trysilsokken kan hele familien tilbringe mange timer utendørs.

5 produkter i kategori

Vis som Grid Liste
Sorter