Lykter og lys

KAN MAN EGENTLIG FÅ FOR MANGE LYKTER OG LYS?

... Vi synes ikke det. Lykter og levende lys er noe som passer ute og inne - året rundt. Etter lange dager på jobb eller på stranden er det lite som får deg mer avslappet enn lyslykter og litt dempet belysning. Du trenger faktisk ikke et eneste lys på strøm, for med nok lys og lykter får du helt perfekt belysning til sommerkosen, og til høsten kan du ta med lyktene inn og bruke de inne for høst- og vinterkos.

Har du hage eller en liten krok på terrassen, kan de minste lyktene med et te-lys henges i ulike høyder og virkelig sette en fin stemning. Uansett, en eller flere lykter og lys sikrer deg den beste stemningen når du skal kose deg, og du finner alt du trenger hos oss.

HVA SLAGS LYS SKAL DU VELGE?

Finnes det regler for levende lys der du bor, er svaret LED-lys. Vi har LED-lys i både kubbelys og te-lys, så om du ikke vil bryte reglene eller er bekymret for at du kommer til å kose deg litt for mye og glemme slukkingen, kan disse være en sikker vinner. De er batteridrevet, og svært energisparende. Vi har også komplette lykter med LED-lys om du ønsker noe som er fiks ferdig. Mange foretrekker de klassiske kubbelysene og te-lysene, og hos oss finner du et stort utvalg i både farger og størrelser til en rimelig pris, året rundt.