Engangsserviset med god samvittighet!

Med vår egen serie Natur har vi i Europris gjort bruken av engangsservise litt mer stuerent. Natur-serien består av en rekke produkter som bestikk, tallerkener og beger som er 100% nedbrytbart. Vi ønsker å bidra til en mer miljøriktig holdning, ta mer miljøansvar som aktør og samtidig gjøre det enklere for deg som kunde å ta et miljøvennlig valg.

NATUR ENGANGS AV PALMEBLAD

Engangstallerkener som er laget uten å hogge ned trær. Et miljøvennlig alternativ til engangstallerkener i plast eller papir. Laget av palmeblader som har falt ned. Disse tørkes, rengjøres og presses i former ved høy varme. Engangs av palmeblader er et karbonrikt vedaktig materiale, og akkurat som kvister og greiner kan de komposteres. De bør kuttes opp i mindre biter eventuelt benytte en kompostkvern. Om de ikke skal komposters så kastes tallerkenene i restavfallet.

NATUR PLANTEFIBER – 100% NEDBRYTBAR

Robuste tallerkener fremstilt av plantefiber og 100% komposterbare materialer (overskuddsmateriale av maisproduksjon) Drikkebegrene er av Bio-plast og 100% biologisk nedbrytbare, fremstilt av maisstivelse og kan forbrennes, komposteres eller resirkuleres etter bruk.

NATUR - SVANEMERKET

Tallerkener og drikkebeger fremstilt av PEFC-sertifisert kartong fra bærekraftig skog. Serien har fått tildelt Svanemerket som oppfyller en rekke strenge krav gjennom hele produksjonsrekken.