NOOD- fôr til hund og katt


NOOD produserer kvalitetsfôr for hund og katt. De er opptatt av å spille med åpne kort, ved å være tydelige på hva som finnes og ikke finnes i dyrematen deres.

De lager fôret basert på kvalitetsoppskrifter og bruker kun kvalitetsingredienser. Fôret består av ekte kjøtt, godkjent av veterinærer, ikke noe søppel, ingen skumle overraskelser, og pakken har ingen irriterende tekst med liten skrift.

NOOD gir kjæledyrene drivstoffet de trenger for et aktivt liv fylt med moro, og alt det gode de trenger for å logre, male og leke.

NOOD lover kjæledyret ditt: 

MORO: God og ærlig ernæring fører til god og ærlig moro

INGREDIENSER: God og ærlig ernæring starter med gode og ærlige ingredienser

TROVERDIGHET: God og ærlig ernæring utviklet av veterinærer

VALUTA FOR PENGENE: God og ærlig ernæring til gode og ærlige priser

SMAK: Gode og ærlige ingredienser som gir god og ærlig smak

Dette sier NOOD: 

«Sett frem matskålene og bli med i den glade dansen – dagen ble nettopp bedre for kjæledyret ditt.
Alle kjæledyr, store som små, fortjener riktig ernæringen for å leve et sunt og lykkelig liv – og alle eiere fortjener å få vite hva som finnes (og hva som ikke finnes) i dyrematen de kjøper.
Vi håper at NOOD-oppskriftene vil falle like godt i smak hos de pelskledde vennene dine, som de gjør hos våre. Vi vil gjerne høres hva kjæledyrene dine synes – send oss en anmeldelse eller tagg @noodpetfood i måltidene på sosiale medier (du kommer til og med til å være med i trekningen om å vinne ett års forbruk av dyremat!)

Du finner NOOD i hyllene hos din lokale Europris. Innboksen vår er alltid åpen hvis du har spørsmål (eller om du bare vil sende oss søte bilder av kjæledyrene dine). Glade mager i lange baner! Varme hilsener fra NOOD-teamet x»

NOODs verdier

ENKELT: Enkelthet i  tilnærmingen vår og produktene. Rent, veloverveid, fokusert – og alt er der av en grunn. Vi forenkler det kompliserte, strømlinjeformer det uoversiktlige og gjør det utilgjengelige tilgjengelig.

INTEGRITET: Vi er åpne og ærlige, selv når det er vanskelig. Vi gjør det som er rett, selv når det ikke er normen: for våre firbente venner, for eierne deres og for bransjens fremtid.

MORO: Vi er evige optimister. Vi ser verden i gledefylt lys – vi ser det gode i alt, lever i øyeblikket og setter pris på det enkle i livet – fra en logrende hale til en malende pelsdott.

GRENSELØS: Energien vår har ingen grenser. Vår nysgjerrighet fører oss stadig ut i nytt farvann, på en evigvarende oppdagelsesferd der vi alltid ligger en snute foran resten av flokken.

KVALITET: Tillit betyr alt for oss, og for å fortjene den trenger man kvalitet. Vi har som mål å bli best in show på alt vi gjør: fra valg av ingredienser til partnerskap med ledende fagfolk, vår etikk og syn på dyrevelferd, utvikling av oppskrifter, produksjonsprosesser og matsikkerhetsprotokoller.

«Kjæledyrene våre er født til å leke, og de leker best når de er glade og friske. Det betyr at vi må fylle de små motorene deres med det riktige drivstoffet».

NOODs filosofi

NOOD mener at alle kjæledyr fortjener å få ernæringen de trenger for å leve et lykkelig liv. Og alle eiere fortjener å vite akkurat hva som finnes i maten de gir dyrene sine. NOOD. Helt enkelt godt:

  • Fullpakket av ernæring, for optimal fordøyelighet.
  • Gode og ærlige ingredienser fra pålitelige leverandører.
  • Ærlige oppskrifter uten å noe skjule.
  • Proteiner fra etiske kilder.
  • Ingen kunstige smakstilsetninger, farger eller konserveringsmidler.
  • Kvalitetsingredienser for alle: NOOD er overkommelig priset og tilgjengelig, alltid.
  • God og ærlig ernæring som gir fordeler du kan se med det blotte øye