Oppbevaring på kjøkkenet

Med gjennomsiktige oppbevaringsbokser slipper du å bruke tid på å lete etter matvarer, i tillegg til å redusere matsvinn fordi du får kontroll på hva du har. Her får du tips til hvordan du kan få et ryddig og organisert kjøkken på 1-2-3!

Få det ryddig i skuffer og skap

Det er ikke uvanlig at kjøkkenskap og -skuffer ofte er overfylt med matvarer, noe som gjør det vanskelig å finne frem og du mister lett kontrollen over hva du egentlig har. Med oppbevaringsbokser kan du enkelt organisere og få det ryddig i kjøkkenskap og -skuffer!

Bruk mindre oppbevaringsbokser for matoppbevaring av tørrvarer som ris, linser eller nøtter, og større oppbevaringsbokser for oppbevaring av pasta, frokostblandinger og mel. Klare oppbevaringsbokser med lokk, gjør det enkelt for deg å holde oversikt over alt du har i skapet. I tillegg holder produkter seg ofte lenger av å bli oppbevart i lufttette beholdere.

Se så lett det er å få oversikt!

Før:

Etter:

Få orden i kjøleskapet

Det er mange fordeler av å ha et oversiktlig kjøleskap! Med gjennomsiktige oppbevaringsbokser slipper du å bruke tid på å lete etter matvarer, og reduserer matsvinn fordi du har kontroll over hva du har i kjøleskapet. SmartStore Clear er gjennomsiktige oppbevaringsbokser spesielt designet for matoppbevaring.

Oppbevaringsboksene finnes i forskjellige størrelser og kan stables oppå hverandre - perfekt for å få orden i kjøleskapet! SmartStore Clear er produsert av høykvalitetsmateriale, er enkle å rengjøre og kan leveres til gjenvinning som hardplast.

Ikke glem kildesortering

Store bokser passer utmerket for å holde oversikt over kildesorteringen. Det gjør kildesorteringen enklere, ryddigere og renere! Du kan velge å ha flere bokser egnet til ulikt avfall, eller kun én boks med flere innsatser til sortering. På den måten kan du tilpasse boksene etter behov, og mengden avfall. Her er det en fordel å ikke bruke klare eller gjennomsiktige bokser, men heller fargede og stilrene bokser slik at avfallet er godt gjemt på innsiden. Å bruke en boks med søppelpose for avfallssortering gjør også tømmingen av avfallet enklere og renere. Ta med boksen ut og fjern posen med søppel, så slipper du søl og lukt inne!