Bountykuler oppskrift - Start julebaksten hos Europris!
Publisert: 15. januar 2020
|
Oppdatert: 11. juni 2024
Versjonen av nettleser du benytter for å se europris.no er utdatert og støttes dessverre ikke av våre nettsider. Siden nettleseren ikke lenger følges opp av sin utgiver, vil flere av funksjonene på våre nettsider ikke fungere.
Vi anbefaler at du oppgraderer (eller bytter ut) din nettleser for å få den beste opplevelsen på våre nettsider.
Bland smør, sirup, melis og kremfløte i en tykkbunnet kjele og la småkoke i 5-10 minutter til massen blir gyldenhvit og seig. Pass på at varmen ikke er for høy!
Ta av kokeplaten og bland inn kokosen.
Avkjøl blandingen til den blir fast nok til å kunne formes (gjerne kjøleskap).
Form til små kuler og sett til avkjøling i kjøleskap noen timer.
Smelt kokesjokoladen over vannbad og dypp kokoskulene raskt.
Tips! Rull kokoskulene i litt kokos før sjokoladen stivner.
Sett til avkjøling i kjøleskap til sjokoladen har stivnet.