Home
Produktnummer:
201021

Bedroller Homebox m/splitlokk og hjul 49 liter

L70,4 x B58 x H18,2 x cm
249,00
249,00
249.00
249.00
249,-
Kun tilgjengelig i fysiske butikker
Reserver i butikk - hent om 1 time
Produktinformasjon
Praktisk og plassbesparende oppbevaringsboks med hjul som kan oppbevares under sengen. Den gjennomsiktige boksen gjør det enkelt å holde oversikt over innholdet. Leveres med smart splitlokk.

- 5 års garanti
- Resirkulerbar
- Godkjent til oppbevaring av mat/næringsmidler
- Like størrelser kan stables
- Tåler fra -20 til +100ºC

Materiale: BPA-fri polypropylen

Med praktiske oppbevaringsløsninger er orden og oversikt innen rekkevidde! Oppbevaringsboksene finnes i ulike størrelser, er robuste og egner seg til all type oppbevaring fra matvarer til luer, tepper, klær, sko og leker. Hold orden hjemme, på loft og kjellere, garasjen, i båten eller på hytta. Bokser i lik størrelse kan stables trygt og enkelt. Alle leveres med et praktisk lokk som sørger for å holde innholdet støvfritt og trygt. Finn størrelsen som passer ditt behov best!

Små oppbevaringsbokser er perfekte til oppbevaring av hårstrikker, neglelakker, penner og kontorutstyr, skruer og spikre. Disse holder til og med orden i roteskuffen!

Mellomstore oppbevaringsbokser egner seg godt til bøker, tegnesaker og leker som legoklosser eller Brio. De er også fine til friluftsutstyr som kniver, hodelykter o.l. Her får hjemmeapoteket også god plass.

Store oppbevaringsbokser er kjempefine til oppbevaring – eller sesonglagring – av dyner og puter, klær, sko og støvler og skihjelmer, men også redskaper, verktøy eller julepynten.

Oppbevaringsbokser med skrålokk gjør det enkelt å komme til inni boksen selv om den står midt i en stabelhøyde.

Oppbevaringsbokser til sko holder skoene og fri for støv og skitt. Godt egnet til sesonglagring, eller rett og slett for å holde orden i skoskapet.

Klipslokk og håndtak
Klipslokk sørger for enkel lukking, at lokket ikke forskyves under bæring/stabling, og holder dessuten innholdet fritt for støv. De avrundede håndtakene gir godt og behagelig grep under bæring.


Mål og vekt på dette produktet:
Boksen skrår innover og er smalere i bunnen.
Utvendige mål: L70,4 x B58 x H18,2 x cm
Innvendig bunnmål: L64 x B51 cm
Vekt: 1,08 kg

Mat og næringsmidler
Oppbevaringsboksene er godkjent for oppbevaring av mat/næringsmidler, og kan også brukes til oppbevaring av service/bestikk.

Rengjøring
Oppbevaringsboksene er enkle å holde rene. Kan rengjøres med produkter som Jif, Zalo og klorin. Skyll godt ved bruk av sterke rengjøringsprodukter. Boksene tåler også oppvaskmaskin.

Temperatur – minimum/maksimum
Tåler fra -20 til +100ºC

Miljø og bærekraft
Homebox oppbevaringsbokser kan leveres til gjenvinning som hardplast. For produkter med hjul: Det praktiseres ulike regler/systemer for gjenvinning – sjekk hva som gjelder for din kommune!

Andre størrelser
49 l m/splitlokk og hjul L70,4 x B58 x H18,2 x cm
30l l m/klipslokk og hjul L78 x B38,5 x H16,3 cm
24 l m/klipslokk og hjul L57 x B39,5 x H16,6 cm
Produktomtaler
Totalvurdering:
Produktdetaljer
Produktnummer
201021
GTIN
5707672731830
Volum (liter)
49 liter
Lengde (cm)
70,4 cm
Bredde (cm)
58 cm
Høyde (cm)
18 cm
Materiale
PP
Garanti
5 år
Lagerstatus i butikk