Produktnummer:
210903

Gavesett 3 masker

Head to go glow k!
199,00
199,00
199.00
199.00
199,-
NOK 6633/Stykk
Kun tilgjengelig i fysiske butikker
Produktet er sannsynligvis ikke tilgjengelig i våre butikker utenom julesesongen. Dette produktet er tomt på hovedlager og kan ha begrenset tilgjengelighet i butikk.
Produktinformasjon
Gavesett med fotmaske, ansiktsmaske og øyemaske. Passer som gave til noen som fortjener en hjemme-spadag, eller for deg som ønsker å freshe opp huden litt! Produktene inneholder vitamin C og vannmelon som gir huden glød og bidrar til en jevnere hudtone.

Inneholder:
- Vannmelon fot-peel
- Vannmelon-ansiktsmaske
- Vitamin C-øyemaske

Fot-peelen gir føttene dine en avslappende og eksfolierende behandling. Den inneholder naturlige fruktsyrer som fjerner døde hudceller og etterlater føttene myke og vakre. Etter 4-7 dager begynner føttene å flasse, og etter noen dager kommer den friske huden frem. Føttene vil føles som nye!

Ansiksmasken gir huden din maksimal fuktighet og pleier huden med ingredienser som gir en fantastisk glød, slik som vitamin C og vannmelon.

Øyemasken beroliger, fukter og reduserer hevelse under øynene dine. Den er beriket med aktive ingredienser som vitamin C, niacinamid og hyaluronsyre for maksimal fuktighet og jevnere hudtone.
Produktomtaler
Totalvurdering:
Produktdetaljer
Produktnummer
210903
GTIN
5037200109559
Lagerstatus i butikk