Möller's
Produktnummer:
178357

Möller's Tran

500 ml Naturell
136,90
136,90
136.90
136.90
13690
kr 27380/Liter
Kun tilgjengelig i fysiske butikker
Produktinformasjon
Möller's Tran er Norges mest solgte fiskeolje. Produktet inneholder rikelige mengder Omega-3 for store og små. Den har også de viktige vitaminene A, D og E som sikrer optimal ernæring og utvikling for kropp og hode. Den originale Möller’s Tran er et supert kosttilskudd som hjelper til å holde deg frisk. Det er sunt for hjertet og bidrar til et godt immunforsvar. Anbefalt dagsdose for barn og voksne er 5 ml.

• Unik kombinasjon av marint omega-3 og vitamin D, A og E
• Daglig inntak anbefales av norske helsemyndigheter
• En skje om dagen bidrar til å opprettholde normal hjerte*- og hjernefunksjon, et godt immunforsvar og syn**.
Møllers Tran består av marint omega-3 og vitamin D, A og E. Dette er næringsstoffer som bidrar til å holde deg frisk og er viktig for en ideell utvikling. Visste du at norske helsemyndigheter anbefaler å ta tran daglig? Møllers Tran Naturell er anbefalt for voksne og barn ned til 3 års alder og er et naturlig innslag i et sunt kosthold.
Møllers Tran inneholder DHA og EPA. Dette er gode fettsyrer som bidrar til å opprettholde normal hjerte*- og hjernefunksjon og syn**. For å opprettholde et normalt immunsystem er Vitamin D og Vitamin A gode hjelpere, og Vitamin E er beskyttende for cellene mot oksidativt stress.
Møllers setter produktkvalitet høyt. Tranen kommer fra vill, nord-norsk torsk fra Lofoten og Vesterålen og vi er alltid på jakt etter de beste råvarene til det beste for helsen din.
*Gunstig effekt oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA **Gunstig effekt oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA
Produktomtaler
Totalvurdering:
Produktdetaljer
Produktnummer
178357
GTIN
7070866013370
Volum (ml)
500 ml
Næringsinnhold
Ingredienser Tran, dl-a-tokoferylacetat (vitamin E), antioksidant (naturlige tokoferoler)
Allergikere kan reagere på: Tran
Informasjonen er levert av ORKLA HEALTH AS
Lagerstatus i butikk