Möller's
Produktnummer:
178358

Möller's Tran

500 ml Sitron
152,90
152,90
152.90
152.90
15290
kr 30580/Liter
Kun tilgjengelig i fysiske butikker
Produktinformasjon
Möller’s Tran med sitronsmak har en unik kombinasjon av vitaminene A, D og E og inneholder selvfølgelig naturlig Omega-3 fra fisk. Omega-3 har dokumenterte helsegevinster på hjerte og blodkar, og kan gi bedre kognitiv yteevne. I tillegg sikrer næringsstoffene optimal utvikling og hjelper til med å holde deg frisk. Möller’s Tran er sunt for hjertet og bidrar til et godt immunforsvar. Anbefalt dagsdose for barn og voksne er 5 ml.

• Omega-3 og Vitamin D, A og E for et normalt immunsystem og for å opprettholde normal hjerte*- og hjernefunksjon og syn**.
• Norske helsemyndigheter anbefaler et daglig inntak.
• En god og kamuflerende sitronsmak
Møllers Tran har et rikt innhold av omega-3 og vitaminene D, A og E. Disse næringsstoffene bistår til opprettholdelse av en normal utvikling og et godt immunsystem. Faktisk anbefaler helsemyndighetene i Norge å ta tran daglig, hele livet ut. Møllers Tran Sitron anbefales å brukes av både voksne og barn helt ned til 3 års alder.
Fettsyrene DHA og EPA bistår kroppen din med å opprettholde normalt syn, hjerte*- og hjernefunksjon**. Vitamin A bistår med å opprettholde normalt syn og immunsystemets funksjon. Vitamin D bidrar til et godt immunforsvar og Vitamin E beskytter cellene dine mot oksidativt stress.
Møllers har kvalitet i fokus. Tranen vår stammer fra norsk torsk fra Lofoten og Vesterålen og vi er opptatt av å finne de beste råvarene for å sikre kvalitet og smak.
*Et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA gir gunstig effekt ** Et daglig inntak av 250 mg DHA gir gunstig effekt
Produktomtaler
Totalvurdering:
Produktdetaljer
Produktnummer
178358
GTIN
7070866013431
Volum (ml)
500 ml
Næringsinnhold
Ingredienser Tran, naturlig aroma (sitron), dl-a-tokoferylacetat (vitamin E), antioksidant (naturlige tokoferoler)
Allergikere kan reagere på: Tran
Informasjonen er levert av ORKLA HEALTH AS
Lagerstatus i butikk