Home
Produktnummer:
202702

Markise 3x2,5 m

Gråstripet
1999,00
1999,00
1999.00
1999.00
1999,-
Kun tilgjengelig i fysiske butikker
Reserver i butikk - hent om 1 time
Produktinformasjon
Justerbar markise med aluminiumsramme og høykvalitets-duk, UV-bestandig og værfast 280 g/m2 polyester. Markisen er enkel å montere, og tak-/veggfester er inkludert. Medfølgende festemateriell er beregnet på mur. Dersom markisen skal festes til annet materiale som f.eks tre må egnet festemateriell anskaffes. Betjenes med sveiv, maks utfall er 2,5 meter. Vi har markiser i flere farger.

Vedlikehold og rengjøring
Markisene våre gir god beskyttelse mot solen, men vær oppmerksom på at de allikevel slipper noe «stråling» gjennom og således ikke gir full beskyttelse for alt som måtte befinne seg under, for eksempel møbler plassert på innsiden av vinduet.
Det er viktig at brukerveiledningen som følger med markisen leses nøye.
Husk å rulle inn markisen ved sterk vind eller kastevind.
Markiseduken bør rengjøres vår og høst, ellers risikerer du jordslag og grønske på grunn av pollen, veistøv og sur nedbør. For å bevare markiseduken pen lengst mulig, bør du vaske den med mildt såpevann hver høst og vår. Du kan gjerne bruke en svamp, oppvaskbørste eller lignende for å fjerne flekker, men du bør ikke bruke høytrykksspyler eller sterke vaskemidler. Sterke vaskemidler eller midler som inneholder slipemidler fjerner impregneringen og ødelegger markisedukens beskyttelse og evne til å frastøte regn. Bruk derfor Zalo eller grønnsåpe uten salmiakktilsetning eller lignende.

Jordslag
Har du først fått jordslag på markiseduken kan du lage et blandingsforhold hvor du blander eddik (35% eddikessens) og vann. Forholder er 1 liter vann og 2 desiliter eddik. Siden markiseduk egnes lite til å legges i bløt over natten, kan det vøre behov for sterkere blanding.

Impregnering
Du kan etter-impregnere duken selv etter vask:
Etter vask av markiseduken er det viktig at den er helt tørr før man begynner.
Impregneringsvæske påføres med en dusjflaske. Både teltimpregnering og båtkalasjeimpregnering er egnet.
Bruk mye impregneringsvæske – duken skal være gjennomfuktet.
La markiseduken tørke før den rulles inn igjen.
Vi anbefaler Textil Sterling 500 ml (id 161381) som du kan kjøpe i alle våre butikker.
Produktomtaler
Totalvurdering:
Produktdetaljer
Produktnummer
202702
GTIN
7022810915254
Bredde (m)
3 m
Lengde (m)
2,5 meter
Farge
Gråstripet
Materiale
Polyester
Lagerstatus i butikk