Smartstore
Produktnummer:
210009

SmartStore

Compact L
129,00
129,00
129.00
129.00
129,-
Kun tilgjengelig i fysiske butikker
Produktinformasjon
Praktisk og moderne oppbevaringsboks som hjelper deg med å holde orden i alle hjemmets rom. Boksen er godkjent for oppbevaring av mat og næringsmidler. Den egner seg godt overalt der du ønsker orden og oversikt, enten det er i kjøleskapet, krydderskuffen, baderomsskapet eller på skrivepulten.

- 10 års garanti
- Resirkulerbar
- Godkjent til oppbevaring av mat/næringsmidler
- Kan stables
- Maskinvask
- Tåler fra -40 til +90 ºC
- Materiale: BPA-fri SAN

Oppbevaringsboksene i Compact-serien til SmartStore er designet for mange ulike bruksområder. Når du oppbevarer tingene dine riktig, beskytter du de mot skader og støv, og du forlenger holdbarheten. Du får også bedre oversikt over tingene dine. Compact-serien er laget i høykvalitetsmateriale som enkelt holdes rent. Produktene er modulbasert slik at alle deler passer sammen – kan stables i hverandre uten lokk eller oppå hverandre ved bruk av lokk. Eskene er ensfargede og stilrene, slik at du uten problem kan la de stå synlige. Lokk selges separat.

Oppbevaringsbokser i størrelse XS er godt egnet til oppbevaring av småvarer som bær, små grønnsaker eller urter i kjøleskapet. Disse små boksene er også fine til å organisere sminke, neglelakk, hårstrikker og -spenner på badet.

Oppbevaringsbokser i størrelse S passer fint til oppbevaring av krydder på kjøkkenet og sminke og hygieneartikler på badet. Du kan også bruke de til å oppbevare frukt, grønnsaker, påleggspakker og tuber i kjøleskapet.

Oppbevaringsbokser i størrelse M egner seg godt til oppbevaring av tørrvarer på kjøkkenet, eller pålegg, grønnsaker og frukt i kjøleskapet. De er også fine til å oppbevare hygieneartikler og små håndklær på badet, eller handlenett i gangen.

Oppbevaringsbokser i størrelse L er romslig og kan brukes til oppbevaring av magasiner i stua, toalettsaker eller håndklær på badet, luer og votter i gangen. Kan også brukes til å oppbevare større matvarer slik som poteter eller diverse rotgrønnsaker.

Mål på dette produktet
Utvendige mål: B:40 x H:15,5 x D:29 cm
Innvendige mål: B:35,3 x H:15,1 x D:24,7 cm
Volum: 15,4 liter

Mat og næringsmidler
Oppbevaringsboksene er godkjente for oppbevaring av mat og næringsmidler.

Oppvaskmaskin
Compact-produktene kan vaskes i maskin.

Minimum- og makstemperatur for frysing, oppbevaring utendørs eller oppvarming
-40 til +90 ºC

Miljø og bærekraft
Produktene i Compact-serien er produsert av et materiale som kan leveres til gjenvinning som hardplast. Plasten i disse produktene er 20 % biobasert, og råvaren en allokert i henhold til ISCC-massebalansemetoden.
Produktomtaler
Totalvurdering:
Produktdetaljer
Produktnummer
210009
GTIN
6411760110108
Innvendige mål
35,3 x 24,7 x 15,1 cm
Utvendige mål
41 x 29 x 15,5 cm
Volum (liter)
15,4 liter
Lagerstatus i butikk