Vie Selected
Produktnummer:
194777

Telys 12-pk

Maxi, klar kopp, hvit
69,90
69,90
69.90
69.90
6990
kr 583/Stykk
Nettlager
Produktinformasjon
Maxi parafinvoks telys i klar kopp egner seg til større telysholdere i glass og gir et kjempefint gjenskinn. Brenntid 10 timer, leveres i 12-pk.

Telys er den mest populære lys-typen. Telys finnes i ulike størrelser og materialer som: stearin, parafin, blandingsvoks og LED.
Telyskoppen får du i både klar plast og aluminium. Ved bruk av gjennomsiktige lysholdere i glass, er det desidert finest med telyskopp i klar plast. Da får du et fint gjenskinn i hele lyset og unngår at aluminiumen synes gjennom lysholderen.
Telys leder mye varme og skal derfor brukes i lykter og lysestaker med god ventilasjon. Også selve telyskoppen blir svært varm, så sett ALDRI telys rett på bordet. Sørg for å bruke et brannsikkert underlag.
Juster alltid veken slik at den står rett før du tenner lyset og vær nøye med at lysene står stødig og flatt slik at den flytende voksen ikke renner ut og at flammen ikke blafrer mot siden. En direkte flamme mot kanten kan overtenne telyset eller smelte plastkoppen.
For å få mest ut av telysene, bør du ha et utvalg av telys med ulike brenntider, og la lysene brenne helt ut. Brenner du telysene flere ganger, reduseres brenntiden, og fare for at veken ligger og brenner ut i siden, øker.
Produktomtaler
Totalvurdering:
Produktdetaljer
Produktnummer
194777
GTIN
7022810880521
Antall i forpakning
12 stk
Brenntid
10 timer
Lagerstatus i butikk