Bolsius
Produktnummer:
191927

Telys 18-pk

Lavender
39,90
39,90
39.90
39.90
3990
kr 222/Stykk
Nettlager
Produktinformasjon
18-pk med telys med delikat duft av lavendel, laget av Bolsius (True Scents serie). Lyset er laget med høykvalitetsvoks og gir en følelse av velvære og god stemning på baderommet eller andre steder i hjemmet. Brenntid 4 timer. Gå aldri fra brennende lys uten tilsyn.

Telys er den mest populære lys-typen. Telys finnes i ulike størrelser og materialer som: stearin, parafin, blandingsvoks og LED.
Telyskoppen får du i både klar plast og aluminium. Ved bruk av gjennomsiktige lysholdere i glass, er det desidert finest med telyskopp i klar plast. Da får du et fint gjenskinn i hele lyset og unngår at aluminiumen synes gjennom lysholderen.
Telys leder mye varme og skal derfor brukes i lykter og lysestaker med god ventilasjon. Også selve telyskoppen blir svært varm, så sett ALDRI telys rett på bordet. Sørg for å bruke et brannsikkert underlag.
Juster alltid veken slik at den står rett før du tenner lyset og vær nøye med at lysene står stødig og flatt slik at den flytende voksen ikke renner ut og at flammen ikke blafrer mot siden. En direkte flamme mot kanten kan overtenne telyset eller smelte plastkoppen.
For å få mest ut av telysene, bør du ha et utvalg av telys med ulike brenntider, og la lysene brenne helt ut. Brenner du telysene flere ganger, reduseres brenntiden, og fare for at veken ligger og brenner ut i siden, øker.
Produktomtaler
Totalvurdering:
Produktdetaljer
Produktnummer
191927
GTIN
8717847137449
Brenntid
4 timer
Lagerstatus i butikk