Bolsius
Produktnummer:
190220

Telys 18-pk

Vanilla
39,90
39,90
39.90
39.90
3990
NOK 222/Stykk
Nettlager
Produktinformasjon
18-pk med telys med naturlig og beroligende duft av vanilje, laget av Bolsius (True Scents serie). Lyset har en delikat aroma og kan brukes dag og natt, i alle husets rom, på hytta eller kontoret. Lyset gir en herlig duft til rommet og har en brenntid på 4 timer. Gå aldri fra brennende lys uten tilsyn.

Telys er den mest populære lys-typen. Telys finnes i ulike størrelser og materialer som: stearin, parafin, blandingsvoks og LED.
Telyskoppen får du i både klar plast og aluminium. Ved bruk av gjennomsiktige lysholdere i glass, er det desidert finest med telyskopp i klar plast. Da får du et fint gjenskinn i hele lyset og unngår at aluminiumen synes gjennom lysholderen.
Telys leder mye varme og skal derfor brukes i lykter og lysestaker med god ventilasjon. Også selve telyskoppen blir svært varm, så sett ALDRI telys rett på bordet. Sørg for å bruke et brannsikkert underlag.
Juster alltid veken slik at den står rett før du tenner lyset og vær nøye med at lysene står stødig og flatt slik at den flytende voksen ikke renner ut og at flammen ikke blafrer mot siden. En direkte flamme mot kanten kan overtenne telyset eller smelte plastkoppen.
For å få mest ut av telysene, bør du ha et utvalg av telys med ulike brenntider, og la lysene brenne helt ut. Brenner du telysene flere ganger, reduseres brenntiden, og fare for at veken ligger og brenner ut i siden, øker.
Produktomtaler
Totalvurdering:
Produktdetaljer
Produktnummer
190220
GTIN
8717847137425
Brenntid
4 timer
Lagerstatus i butikk